Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τις 3 έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2018

0
133

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

15:56:18,12/02/2018
Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τις  3  έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2018
Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τις 3 έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Κριού
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Κριούς

Η προσοχή σας, θα στραφεί έντονα προς την υλική ασφάλειά σας,  και θα δοθούν περιθώρια να την διαφοροποιήσετε προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σας, θα έχουν την βελτίωση που επιθυμείτε, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στις επικοινωνίες με τους γύρω σας, ώστε να είναι σε πιο ήπια μορφή. Στις συναλλαγές σας,  λοιπόν, θα παίξει μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά σας, αποφεύγοντας δύστροπες σκέψεις και συμπεριφορές.

Θέματα εκπαίδευσης και μόρφωσης, θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει ψυχολογικά, αλλά το σθένος να τα ολοκληρώσετε θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Οι αποφάσεις για μακρινά ταξίδια δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο, γι’ αυτό καλό είναι να τα αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ταύρου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Ταύρους

Η προσωπική λάμψη σας, θα σας δώσει την ανάλογη αποδοχή από το σύνολο. Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική σας, θα μετουσιώσουν την προσωπικότητά σας, σε ένα πολυμήχανο και τολμηρό άτομο.

Τα οικονομικά θέματα, που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα θα ταράξουν την υλική ισορροπία σας. Αποφύγετε σπατάλες και άσκοπες αγορές. Η οικονομική βοήθεια που περιμένετε, θα εμφανίσει με καθυστερήσεις και αναβολές.

Δείξτε την ανάλογη προσοχή στον οικονομικό τομέα σας, για να αποφύγετε συναισθηματισμούς και ανασφάλειες. Η στιβαρότητα του χαρακτήρα σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάστασή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αστρολογικό Σύμβολο Δίδυμου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
για τους Δίδυμους

Η εβδομάδα αυτή θα σας ευνοήσει σε δάνεια και οικονομικές συναλλαγές που έχετε προγραμματίσει. Κληρονομικά θέματα,  αν υπάρχουν, θα έχουν θετικά αποτελέσματα προς το μέρος σας, εφόσον έχετε ενεργήσει στο παρελθόν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι συνεργασίες, που θα προκύψουν θα είναι εποικοδομητικού χαρακτήρα και θα παρουσιαστούν νέες ιδέες, τις οποίες θα ακολουθήσετε. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε αρνητικά τρίτα πρόσωπα που έχουν πρόθεση να δημιουργήσουν παρασκήνια και να βλάψουν τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας, θα εμφανιστεί μία αστάθεια  εξαιτίας των διαπλοκών που θα εμφανιστούν, βρείτε την ισορροπία σας,  και καταθέστε όσα νιώθετε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Καρκίνου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Καρκίνους

Αυτή την εβδομάδα σε θέματα σχέσεων θα μπορέσετε να βρείτε μία ισορροπία και μία σταθερότητα, κάνοντας ξεκάθαρες συζητήσεις με το/τη  σύντροφό σας. Η συναισθηματική ασφάλειά  σας, θα μπορέσει να βρει την ισορροπία της,  και να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα, που σας έχουν κρατήσει στο παρελθόν.

Παρασκήνια που μπορεί να εμφανιστούν στον χώρο  της  εργασίας σας, και να σας αλλάξουν τη διάθεση, απαιτούν την ψυχραιμία σας,  για να μην παρασυρθείτε από αρνητικές και πλασματικές σκέψεις .Η επαγγελματική ζωή σας, θα αυξήσει τις ψυχολογικές πιέσεις λόγω των πολλών ευθυνών και μπορεί να σας προκαλέσει μία συναισθηματική αστάθεια. Βασιστείτε στις δυνατότητες σας,  και ακολουθήστε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης, για να μπορέσετε να μεταβείτε σε καθοριστικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Αστρολογικό Σύμβολο Λέοντα
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Λέοντες

Η επαγγελματική κατάστασή σας, αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, που θα σας προσφέρει την εξέλιξη. Θα παρουσιαστούν απρόοπτες ευκαιρίες, που θα έχουν την δυναμική να σας οδηγήσουν σε σίγουρα μονοπάτια .Η προσωπικότητά σας, θα μπορέσει να λειτουργήσει με κάθε δυνατό στοιχείο της, αναδύοντας ένα καινούργιο πρόσωπο.

Η σχέση με κοντινά πρόσωπά σας, θα επηρεαστεί εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας συντρέχουν αυτή την περίοδο και η επαφή με τα παιδιά, θα έχει δυσκολίες στην επικοινωνία. Οι φιλικές σχέσεις σας, θα εμφανίσουν μία απομάκρυνση και θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Παρθένου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Παρθένους

Η δημιουργική διάθεσή  σας, θα αναδείξει ταλέντα που ήταν κρυμμένα μέχρι και σήμερα. Οι εκπλήξεις, θα είναι απρόοπτες και θα σας γεννήσουν την πρόθεση για διασκέδαση.Στην ερωτική ζωή σας, θα μπορέσετε να εκφράσετε κρυμμένα συναισθήματα προς το/τη σύντροφό σας,  και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το κοινό μέλλον σας.

Στόχοι που έχετε για ανώτερη εκπαίδευση, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα τοποθετήσετε τα όρια σας, επάνω σε ένα νέο πλάνο. Οι προσωπικές ανησυχίες σας, θα στρέψουν την προσοχή σας,  στο απώτερο μέλλον και ίσως αναθεωρήσετε σκέψεις, που σας κρατούσαν πίσω στο παρελθόν. Ο προγραμματισμός για μακρινά ταξίδια, μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο, κάντε – όμως – έναν έλεγχο στα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ζυγού
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Ζυγούς

Αυτή την εβδομάδα, οικονομικές συναλλαγές που είχαν εμπόδια στο παρελθόν, θα έχουν το περιθώριο να πάρουν το  δρόμο τους,  προς τη θετική πλευρά τους.

Δάνεια και δοσοληψίες, θα έχετε την ευχέρεια να τα προγραμματίσετε προς όφελός σας.

Οι επικοινωνίες σας,  με το συγγενικό περιβάλλον, μπορεί να αποκτήσουν δυσμενείς εξελίξεις αν κινηθείτε επάνω σε έντονες συζητήσεις και πιέσεις.

Απομακρυνθείτε από εντάσεις, που φέρνουν απρόοπτα αρνητικά αποτελέσματα.

Η μόρφωσή σας,  αυτή την περίοδο, θα εμφανίσει μία καθυστέρηση και θα σας βγάλει από τον προγραμματισμό σας. Απλά δείξτε κατανόηση και αφήστε το, να περάσει ανώδυνα, χωρίς να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Εξάλλου, έχετε την ικανότητα να ανακτάτε δυνάμεις και να προχωρείτε με σταθερό βηματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Σκορπιού
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Σκορπιούς

Οι επικοινωνίες σας, αυτή την εβδομάδα θα στηριχτούν στην ειλικρίνειά σας,και στην εμπιστοσύνη που εκπέμπετε ως άτομα.

Τα συγγενικά πρόσωπά  σας, θα εκλάβουν την αλλαγή σας, εφόσον θα επιτρέψετε να δουν καθαρά μέσα σας.

Οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος, θα προσπεραστούν και θα έρθει μία καινούργια αρχή στη σχέση σας. Θέματα σχέσεων θα έχουν θετική έκβαση, εφόσον θα έχετε τη διάθεση να πλησιάσετε το/τη σύντροφό σας, και να συμφιλιωθείτε μαζί του/της. Η οικονομική κατάστασή σας, θα προσδιορίσει τις ανάγκες σας, οι οποίες θα δεχθούν έναν περιορισμό αυτό το διάστημα. Επικεντρωθείτε στον τρόπο επίλυση των δυσκολιών, χωρίς να οριοθετείτε χρόνο διεκπεραίωσης και να αγχώνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Τοξότη
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Τοξότες

Ο τομέας της εργασίας σας, θα έχει θετική πορεία αυτή την εβδομάδα. Η οξύτητα της σκέψης σας,  και ο τολμηρός σας,  χαρακτήρας, σας δίνει την επιβεβαίωση της νίκης, εφόσον δεν είστε διατεθειμένοι να παραιτηθείτε.

Ο οικονομικός τομέας σας, θα πάρει μία σωστή πορεία και θα σας βγάλει από αδιέξοδα του παρελθόντος. Τα όνειρά σας, θα αρχίσουν να παίρνουν σώμα και ψυχή, εφόσον θα αποκτήσετε περισσότερη υλική ασφάλεια.

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε, θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα αν δεχτούν πίεση και δεν τις αφήσετε να τρέξουν ελεύθερα. Παρατηρείστε, λοιπόν, την συμπεριφορά των συνεργατών σας, και κινηθείτε ανάλογα κρατώντας ταυτόχρονα μία επιφύλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Αιγόκερου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Αιγόκερους

Η διάθεση για διασκέδαση θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα, εφόσον θα είναι η διέξοδος στις πιέσεις που έχετε δεχθεί το τελευταίο διάστημα. Η προσωπική λάμψη σας, θα διαχέεται έντονα στους γύρω σας, και θα δεχθούν την αλλαγή σας,  ως θετική.

Η φιλικότητά σας, θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα βελτιώσει θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Στην σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα έχετε το περιθώριο να ζήσετε ευχάριστες στιγμές και να έρθετε πιο κοντά.

Η τύχη μπορεί να βρίσκεται με το μέρος σας, όμως,  μην υπερβείτε τα όρια σας,  και ανατρέψετε τα αποτελέσματα.

Η εργασία σας, θα παρουσιάσει κάποιες καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των υποθέσεων που εκκρεμούν αυτό το διάστημα και αυτό μπορεί να σας καταβάλει ψυχολογικά. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δώστε τον καλύτερό σας,  εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Υδροχόου
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τους Υδροχόους

Παρασκηνιακές καταστάσεις του παρελθόντος θα δείξουν μία διαφορετική πτυχή στα πράγματα που εξελίσσονται. Η ετοιμότητα της λογικής σας, θα χαράξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, αποφεύγοντας συνειδητά συναισθηματικές επιρροές.

Οι πρωτότυπες ιδέες και οι έντονες ανατροπές, που θα φέρουν οι προσωπικές ανησυχίες σας, θα δημιουργήσουν ένα δημιουργικό κλίμα, το οποίο χρειάζεται κάποια θεμιτά όρια, για να ακολουθηθεί η πρόοδος.

Οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, μπορεί να βρίσκονται σε μία ένταση αυτή την εβδομάδα και η ψυχολογική κατάστασή σας, θα δεχθεί μία αστάθεια. Μην προσπαθήσετε να διευρύνετε και να εμβαθύνετε σημαντικά σημεία, που μπορεί να φέρνουν δυσμενείς καταστάσεις, διότι δε θα υπάρξει η κατάλληλη αποδοχή από τους γύρω σας. Αφήστε το,  για το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ιχθύς
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για Ιχθύες

Η επικοινωνιακή τάση σας, θα ενώσει τις σχέσεις σας,  με συγγενικά πρόσωπά σας, και θα παραγκωνίσει τις διαφωνίες που σας κρατούσαν σε απόσταση.

Το φιλικό περιβάλλον σας, θα μπορέσει να σας στηρίξει και να σας συμβουλέψει σε θέματα που σας ανησυχούν. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ζητήσετε βοήθεια από έμπιστα άτομα. Αφήστε την διαίσθησή σας,  να σας καθοδηγήσει.

Ταξίδια αναψυχής, μπορούν να υπάρξουν αυτές τις μέρες και να σας μεταβάλλουν τη διάθεση προς το καλύτερο. Επιλέξτε την παρέα που θα περάσετε ευχάριστα και διοργανώστε μικρές εξορμήσεις.

Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σας, μπορεί να περιοριστεί λόγω αρνητικών συγκυριών. Όμως,  μην πιέζετε τον εαυτό σας, να δημιουργήσει νέα πράγματα μέσω πίεσης. Αφήστε τον,  ελεύθερο να εκφραστεί.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

2 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.