Ένα ευχαριστώ στην τεχνολογία…

Οι σκέψεις της Μαρίας

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Δημοσιογράφου

02:28:41,10/09/2019
Τεχνολογία - Φωτογραφία από William Iven από το Pixabay

Η δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη ευχαριστεί την τεχνολογία για τα καλά που μας προσφέρει. Φωτογραφία από William Iven από το Pixabay

Και επειδή συνηθίζουμε να ψέγουμε την τεχνολογία για τις αρνητικές επιπτώσεις της, (για τις οποίες οφείλεται ο άνθρωπος βασικά), θεωρώ πως πρέπει να της πούμε και ένα ευχαριστώ.

Ένα ευχαριστώ στην τεχνολογία, που μας δίνει πλέον μεγαλύτερη δυνατότητα να βλέπουμε τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, τις διάφορες ρατσιστικές και προσβλητικές δηλώσεις, καθώς και να εκφράζουμε την αντίθεσή μας.

Ένα ευχαριστώ στην τεχνολογία, καθώς εξαιτίας της,  εγκλήματα εναντίον λαών δεν αποσιωπούνται και δε μένουν στην αφάνεια.

Ένα ευχαριστώ στην τεχνολογία, διότι εναντιώνεται σε κάθε κακό κείμενο της κοινωνίας και προσπαθεί να εναντιωθεί σε κάθε σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, συγκεντρώνοντας ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και διοργανώνοντας διαμαρτυρίες, καθώς  και εναντίωση σε κάθε δεινό που μαστίζει τον πλανήτη.

Ένα ευχαριστώ στην τεχνολογία, διότι έδωσε μεγαλύτερο βήμα σε θέματα «ταμπού»  για την κοινωνία,  όπως είναι η βία εναντίον των γυναικών, η  βία εναντίον των παιδιών, τα δικαιώματα κοινωνικών ομάδων, η  ανάγκη για καλύτερη παιδεία και τα δικαιώματα των ζώων.

Ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους, οι οποίοι  χρησιμοποιούν σωστά την τεχνολογία και που επιλέγουν να τη χρησιμοποιήσουν ως όχημα για τη βελτίωση, καθώς  και για  την πρόοδο της ανθρωπότητας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.