Το διαδικτυακό «σπίτι της» απέκτησε η Ελληνίδα ηθοποιός Ελίζα Γεροντάκη που κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες


Το διαδικτυακό «σπίτι της» απέκτησε η  Ελληνίδα ηθοποιός Ελίζα Γεροντάκη  που κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες

17:49:47,04/16/2018

Όψη της ιστοσελίδας της ηθοποιού Ελιζας Γεροντάκη (Eliza Gerontakis)

Tη δική της ιστοσελίδα ( http://elizagerontakis.com/ )απέκτησε η Ελληνίδα ηθοποιός, Ελίζα  Γεροντάκη (Eliza Gerontakis), η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά  πραγματοποιεί μια ανοδική καριέρα στο Λος Άντζελες  των Η.Π.Α.

Η Ελίζα   Γεροντάκη πέρα από ηθοποιός είναι τραγουδίστρια και φωνητική καλλιτέχνιδα, η οποία αναπτύσσει πολυσχιδείς δραστηριότητες σε  πολλές μορφές  της τέχνης. Είναι απόφοιτη  των Ανωτέρων Δραματικών Σχολών του «Εθνικού Θεάτρου» και «Ανδρέας Βουτσινάς» (τμήμα musical), καθώς και πτυχιούχος  του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, χορεύει σύγχρονες, τζαζ, κλασικές πιρουέτες, ενώ μιλά Αγγλικά με άπταιστη αμερικάνικη και βρετανική προφορά, καθώς και με ελληνικό, ιταλικό, ισπανικό και ρωσικό accent.

Στην ιστοσελίδα της καλλιτέχνιδας έχουν αναρτηθεί όλα τα project, στα  οποία η ίδια έχει λάβει μέρος και μέχρι στιγμής είναι τα  «Cabaret» (σκηνοθεσία:  Κωνσταντίνος Ρήγος) , «I want you by my side» ( σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης) , «Shrek the musical» (σκηνοθέτης ο Άγγελος Μέντης),  καθώς  και «Τhe Τhreepenny opera».

Η Ελληνίδα ηθοποιός  έχει λάβει μέρος στα φιλμ «Glass Half Full» του C. J. Boghosian, «Picture Wheel» του David O’ Donnell,  «Confessions» του Alkis G. Lymber,, και σε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Mega Channel «Εθνική Ελλάδος».  Επίσης, συμμετέχει στο project «StaRacer»,  το οποίο  βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων.

Παράλληλα,  η Ελίζα  Γεροντάκη  συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες, όπου με τη φωνή της, πραγματοποιεί το σπικάζ διαφημιστικών μηνυμάτων και τραγουδά με επιτυχία διάφορα είδη τραγουδιού, αφού οι ερμηνευτικές ικανότητες της ίδιας φθάνουν στο επίπεδο της σοπράνο και της όπερας!

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τελευταία της πολυσχιδούς καλλιτέχνιδας, η οποία έχει συνεργαστεί  φωνητικά με το συγκρότημα του αστέρα του Χόλυγουντ,  Jeff Coldblum ( που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας») σε μια κοινή εμφάνιση  στο «Rockwell Table & Stage», του Λος Άντζελες.

Να θυμίσουμε, πως η  ηθοποιός  έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα  και στις εξής παραστάσεις «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου» (σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός 2014) , «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου (2013- Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου) και «Πενθεσίλεια» του Heinrich von Kleist σε σκηνοθεσία του  Ακύλλα Καραζήση (2013- Θέατρο  της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου).

Στο μακρινό Λος Άντζελες ακολουθεί η Ελίζα Γεροντάκη μια σταθερά ανοδική πορεία, πηγαίνοντας προσεκτικά βήμα με βήμα με ποιοτικά καλλιτεχνικά σχέδια, που θα τη φέρουν στο προσκήνιο της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.