Ελεύθερη και δωρεάν συμμετοχή σε δημιουργικές λέσχες από τον Πολυχώρο «Πόλις»


19:22:04,03/06/2019
Polis- τέχνη

Στο χώρο αυτό άρχισαν ήδη να λειτουργούν οι εξής λέσχες πολιτιστικής & δημιουργικής ενασχόλησης:Ανάγνωσης, θεατρικής αγωγής, κινηματογράφου, εικαστικής δράσης,τύπου TEDx κι ανταλλακτικής βιβλιοθήκης

Ελεύθερη και  δωρεάν είναι η  συμμετοχή στις  δημιουργικές λέσχες του Πολυχώρου «Πόλις», που λειτουργεί στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα 62-66 και Φιλοθέης 69Β  στο Ηράκλειο της Αττικής (τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης: 210 – 80.00.009  και 210 –27.70.181, http://www.polis.edu.gr/ ).

«Ο Πολυχώρος «Πόλις» Επιμορφωτικό, Πολιτιστικό Κέντρο, Κινητικής Έκφρασης και Επικοινωνίας Ηρακλείου της Αττικής καλωσορίζει τις νέες ομάδες «Πολιτιστικής & Δημιουργικής Απασχόλησης»  Πόλις in Art, με όραμα και φιλοδοξία την παροχή υπηρεσιών πολιτισμού υψηλού επιπέδου, με παρουσίαση, καθώς και δημιουργία εξαιρετικών Πολιτιστικών δρώμενων», δημοσιοποίησαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου, οι οποίοι καλούν όλους –  όλες να εγγραφούν σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο αυτό άρχισαν ήδη  να λειτουργούν οι εξής λέσχες πολιτιστικής & δημιουργικής ενασχόλησης:

Ανάγνωσης

Θεατρικής Αγωγής

Κινηματογράφου

Εικαστικής δράσης

Τύπου TEDx

Ανταλλακτικής βιβλιοθήκης.

Η  Λέσχη Ανάγνωσης  δραστηριοποιείται στην ποίηση, στο  μυθιστόρημα, στο δοκίμιο, με συζήτηση κι ανάπτυξη επιλεγμένων θεμάτων.

Η Λέσχη Θεατρικής Αγωγής υλοποιεί θεατρικά σεμινάρια και παρουσιάζει επιλεγμένα θεατρικά δρώμενα.

Η Λέσχη Κινηματογράφου έχει τις εξής δραστηριότητες:«Κινηματογράφος & Συναισθήματα» και «Κινηματογράφος & Ψυχολογία»

Η Λέσχη τύπου Tedx παρουσιάζει βιντεοσκοπημένες  διαλέξεις επιστημόνων και  ειδικών εισηγητών σε θέματα κοινωνικά, προσωπικής ανάπτυξης, καθώς και ψυχολογίας.

Η Λέσχη Εικαστικής δράσης  υλοποιεί εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και άλλων δημιουργημάτων της τέχνης.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη λειτουργεί κι ως δανειστική, ενώ διαθέτει αναγνωστήριο,καθώς και θεματικό βιβλιοπωλείο.

Στον Πολυχώρο «Πόλις» πραγματοποιούνται ήδη δράσεις εκπαίδευσης – πιστοποίησης, σεμιναρίων, πολιτισμού, θεάτρου, μουσικής, βιβλίου, retreats, εκδρομών και αρθρογραφίας.

Για τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 στον Πολυχώρο «Πόλις» θα πραγματοποιηθεί και μια μουσική βραδιά με τη Ζανέτ Καπούγια, που θα είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Γυναίκας.

Ακόμη, στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 23  Μαρτίου 2019  θα γίνει στον ίδιο χώρο και μια άλλη μουσική βραδιά  υπό τον τίτλο «Στη Γέφυρα του Γαλατά» με πολίτικα και σμυρνέϊκα τραγούδια.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.