Εκλογές στην Πανηπειρωτική Ένωση Δράμας

City my View- Δράμα

Επιμέλεια: Ιωάννα Βασιλειάδου

20:03:13,01/16/2020
Κάλπη- Φωτογραφία από Clker-Free-Vector-Images από το Pixabay

Οι Ηπειρώτες και οι φίλοι τους, κλήθηκαν στην τακτική γενική συνέλευση, που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Σπίτι του Ηπειρώτη», στη Δράμα.Φωτογραφία από Clker-Free-Vector-Images από το Pixabay

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του  νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού  Δράμας θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο του συγκεκριμένου φορέα (οδός Παγγαίου 1).

Οι Ηπειρώτες και οι φίλοι τους, κλήθηκαν στην τακτική γενική συνέλευση,που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Σπίτι του Ηπειρώτη», όπως ορίζουν τα άρθρα 9, 15 και 16 του καταστατικού της Ένωσης.

Πρωτύτερα, την Κυριακή  19 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αρτοκλασία στη μνήμη του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Μετά την από την αρτοκλασία  θα κοπεί  η  βασιλόπιτα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ένωσης και κατόπιν θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση των μελών.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν:

Ο απολογισμός πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου.

Η έγκριση του απολογισμού  του οικονομικού έτους 2019

Η έγκριση του  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Επίσης, θα συζητηθούν οι προτάσεις των μελών.

Θα ακολουθήσουν η εκλογή  της εφορευτικής επιτροπής και οι  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και της εξελεγκτικής επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η τακτική γενική συνέλευση  στις 11.30 το πρωί  της  Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ένωσης.

Το  καταστατικό της  Πανηπειρωτικής Ένωσης του Νομού  Δράμας ορίζει ότι όλα τα τακτικά μέλη δικαιούνται  της συμμετοχής στη διαδικασία των αρχαιρεσιών, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις  τους.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων κατατίθενται μέχρι και τις 8 το βράδυ της Παρασκευής  17 Ιανουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης Νομού  Δράμας (οδός Παγγαίου 1).

©Typologos.com 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.