Εκλεκτά πρόσωπα στο συνδυασμό «Πρώτη δύναμη για την Μακεδονία» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδη

22:42:33,05/05/2019
Γαβριήλ Αβραμίδης - Πρωτοδιείο

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης στο Διοικητικό Πρωτοδκείο Θεσσαλονίκης

Εκλεκτά πρόσωπα που διακρίνονται από διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και αγάπη για την Ελλάδα, απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτη δύναμη για την Μακεδονία»,  που κατέθεσε ο επικεφαλής  και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γαβριήλ Αβραμίδης  το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου 2019  στο Διοικητικό Πρωτοδικείο  Θεσσαλονίκης.

«Η ανεξάρτητη και υπερκομματική κίνησή μας,  «ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για τη Μακεδονία» με σαφή ιδρυτική θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και βέβαια εναντίον της σύνθετης ονομασίας με το όνομα Μακεδονία για το κράτος των Σκοπίων κατέθεσε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο για τις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Γαβριήλ Αβραμίδης- ΄Φάκελος υποψηφιότητας

Ο υποψήφιος Περιφερερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης με το φάκελο υποψηφιότητας

Ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν πρόσωπα, που διακρίνονται για την αγάπη προς την πατρίδα, την προσφορά προς τον τόπο και το συνάνθρωπο. Πρόσωπα, που θα εργαστούν σκληρά για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις λαϊκές ανάγκες, στηρίζοντας την καινοτομία και υπηρετώντας τη διαφάνεια. Πρόσωπα, που έχουν πίστη στις αξίες  μας», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γαβριήλ Αβραμίδης και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τις 49 γυναίκες και τους 45 άντρες που στρατεύονται με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας για τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. Δεσμεύομαι πως θα δώσουμε μαζί τη μάχη για την ακύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών με διενέργεια δημοψηφίσματος και με κάθε πρόσφορο νομικό ή πολιτικό μέσο.

Θα παλέψουμε για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς  και θα εργαστούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στον τόπο μας των νέων ανθρώπων που η κρίση τους, οδήγησε στην ξενιτιά».

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.