Εικαστική έκθεση για τα 100χρονα του Κ.Κ.Ε.

14:54:49,10/04/2018
Αφίσα εικαστικής έκθεσης Κ.Κ.Ε.

Στην έκθεση συμμετέχουν 53 Έλληνες δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Εικαστική έκθεση με θέμα τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κ.Κ.Ε  θα «φιλοξενηθεί» από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου 2018  στην αποθήκη Α’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος 53 σύγχρονοι Έλληνες εικαστικοί δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δημιουργοί αυτοί  ανταποκρίθηκαν στη δημόσια πρόσκληση της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.  για τη δημιουργία πρότυπων καλλιτεχνικών έργων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης  θα πραγματοποιηθούν στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας  15 Οκτωβρίου 2018, οπότε θα χαιρετήσει το μέλος της Κ.Ε. και επικεφαλής του τμήματος πολιτισμού Ελένη Μηλιαρονικολάκη.

Τα μέλη της  οργανωτικής  επιτροπής με ανακοίνωσή τους,  ευχαρίστησαν θερμά όλους τους καλλιτέχνες,  οι  οποίοι στηρίζουν την έκθεση προς τιμήν των 100 χρόνων του Κ.Κ.Ε.   με την παρουσίαση των έργων  και με την ανεκτίμητη βοήθειά τους, στα πρακτικά ζητήματα της διοργάνωσης.

«Δίνουμε ξανά το ραντεβού μαζί τους,  στους πολύμορφους αγώνες για τον επαναστατικό μετασχηματισμό του κόσμου. Κι εδώ ένα μεγάλο μέρος ευθύνης αναλογεί και στους καλλιτέχνες, γιατί η αληθινή – μεγάλη τέχνη μπορεί να καλλιεργήσει στον άνθρωπο τη βαθύτερη συνείδηση της ανθρωπιάς του, της δύναμής του, να υποτάξει τη φύση και την κοινωνία στις ανάγκες του.  Να κάνει τον άνθρωπο – δημιουργό της μοίρας του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η έκθεση Θα λειτουργήσει  τις  ημέρες  Τρίτη –  Κυριακή  κατά τις ώρες 5.30 το απόγευμα  με 9 το βράδυ.

Τις  Δευτέρες  θα είναι ανοικτή για πρωινές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού για τους  φορείς και  τα σχολεία (email επικοινωνίας για ραντεβού: dprou@physics.auth.gr).

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.