«Ευχαριστώ» του Α.Π.Θ. στο Πυροσβεστικό Σώμα

22:29:07,07/07/2019
Ευχαριστώ στην Πυροσβεστική-Photopress©YiannisTsouflidis

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, επιδίδει την τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχο Δημήτριο Κοντογιάννη. Φωτογραφία:Photopress©YiannisTsouflidis

«To Α.Π.Θ. αισθάνεται την ανάγκη να σας εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του,  για τον αγώνα που δώσατε, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Η συνεισφορά σας,  ήταν ανεκτίμητη».

Αυτό  ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( Α.Π.Θ.) – καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, απευθυνόμενος στους πυροσβέστες που συνέβαλαν στην κατάσβεση της φωτιάς της 25ης Απριλίου 2019  στο υπόγειο του κτιρίου Βιολογίας και στη διάσωση εγκλωβισμένης υποψήφιας διδάκτορος.

Σε ένδειξη αναγνώρισης για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε ειδική τιμητική εκδήλωση από το Α.Π.Θ.  στις 4 Ιουλίου 2019 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.

Ευχαριστώ στην Πυροσβεστική-Photopress©YiannisTsouflidis

Στιγμιότυπο μετά από την επίδοση του αναμνηστικού στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης.Photopress©YiannisTsouflidis

Οι πρυτανικές Αρχές και τα μέλη της συγκλήτου του Α.Π.Θ.  ευχαρίστησαν και απέδωσαν τιμή στους αξιωματικούς και στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Από τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. – καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Θεσσαλονίκης, αρχιπύραρχο Δημήτριο Κοντογιάννη.

Από την πλευρά του,  ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης, επέδωσε αναμνηστικό του Πυροσβεστικού Σώματος, στον πρύτανη του Α.Π.Θ.

Επίσης, τον ευχαρίστησε   για την άριστη συνεργασία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθ’  όλα τα χρόνια της πρυτανείας του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, και αντιπροσωπεία των αξιωματικών και Πυροσβεστών του 1ου – 2ου – 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.), του Κεντρικού Ιατρείου, καθώς   και του Επιτελείου της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, που έλαβαν μέρος στην αντιμετώπιση του συμβάντος.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.