Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 12-18 Μαρτίου 2018

0
64

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 12-18 Μαρτίου 2018

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

16:20:53,03/11/2018
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 12-18 Μαρτίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Ο φθηνών μηνίσκος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 14 Μαρτίου 2018  πλέον μας ωθεί να εστιάσουμε σε ουσιαστικές αλλαγές που θέλουμε να έρθουν στη ζωή μας,  και σε όσα πρέπει να κλείσουν οριστικά, ένας κύκλος είναι έτοιμος να κλείσει και νέα πράγματα έρχονται, νέες οπτικές,  αλλά και θέματα που αλλάζουν τελείως την καθημερινότητα.

Για να κλείσει,  όμως,  αυτός ο κύκλος είναι ουσιαστικά τα μαθήματα,  τα οποία έρχονται την περίοδο αυτή, με τη Νέα Σελήνη στις 17 Μαρτίου 2018 στο ζώδιο των Ιχθύων που φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες,  αλλά και γεγονότα που πλέον δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, χρειάζεται όμως πολύ καλή διαχείριση των συναισθημάτων που φέρνει μαζί, γιατί αρκετά μπορεί να είναι μπερδεμένα και ακατανόητα. Πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στη διαίσθηση,  αλλά και στην αυτογνωσία που μπορούμε να έχουν μέσα σε αυτό το διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από παλαιές καταστάσεις, για να ξεκινήσουμε πάλι εξαρχής ότι δεν έχει πετύχει και να εξετάσουμε καλύτερα αυτό που έχει αποτύχει.

Ο Άρης,  επίσης,  στις 17 του μήνα εισέρχεται στον Αιγόκερω και με μεγαλύτερο δυναμισμό αλλά και προγραμματισμό όλα παίρνουν την τελική ευθεία.

Έρχονται γεγονότα,  τα οποία είναι αναπόφευκτα και αναγκαία, για να υπάρξει και πάλι η απαραίτητη ισορροπία που χρειάζεται να υπάρχει στη ζωή μας.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να κινηθείτε ουσιαστικά για να προχωρήσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα από τις 17/03/2018  που περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλάζοντας πλέον τον τρόπο που κινείστε μέσα σε καταστάσεις αλλά και σε σχέσεις χρησιμοποιήστε γνωριμίες και νέες επαφές που μπορεί να είναι πολύ ουσιαστικές για σας αυτό το διάστημα. Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, επανεξετάστε,  όμως , καταστάσεις πού δεν είναι ξεκάθαρες και όλα θα βελτιωθούν, αρκεί αυτή την εβδομάδα να εστιάσετε σε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και θέλετε να λύσετε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με φιλίες, το επαγγελματικό περιβάλλον σας,  και με την επαφή σας με τους άλλους, σε αυτούς τους τομείς κινηθείτε αρκετά διαλλακτικά, αλλά και προσεκτικά, εξετάστε καλύτερα τις επιλογές σας, αλλά και όσα θέλετε να προχωρήσετε. Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 17/03/2018  και θα σας βοηθήσει να εστιάζετε όσα θέλετε να εξελίξετε,  αλλά και σε νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να επωφεληθείτε από συνεργασίες, αρκεί να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά νομικά θέματα, το δημόσιο και έγραφα γενικότερα. Προχωρήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα εστιάζοντας σε όσα θέλετε να αλλάξετε και προσπαθήστε περισσότερο για όσα θέλετε να πετύχετε.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων τονίζει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας, έτσι αποφύγετε να κάνετε αλλαγές,  αλλά και νέα ξεκινήματα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Αυτό το διάστημα εστιάστε περισσότερο σε όσα πρέπει να βελτιώσετε σε αυτούς τους τομείς. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17/03/2018  και θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε αρκετά πράγματα, ιδιαίτερα ότι αφορά στα οικονομικά σας,  ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε καλύτερα ορισμένες υποθέσεις σας, αλλά και να χειριστείτε κάποια πράγματα με καλύτερο τρόπο. Γενικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα υποθέσεις σας, αρκεί να μη βιαστείτε και να έχετε υπομονή.

Καρκίνος

Ο προσωπικός μαγνητισμός τονίζεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε σωστά για να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σας δυσκολεύουν έως και τώρα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει αρκετά νέες συνεργασίες, νέα σας σχέδια, αλλά και φέρνει νέες προοπτικές, όμως, θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά σε αυτούς τους τομείς, όπως και σε ότι έχει να κάνει με νομικά θέματά  σας, ταξίδια αλλά και να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία σας. Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω 17/03/2018  και θα τονίσει τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας, έτσι προσπαθήστε μέσα σε αυτούς τους τομείς να είστε πιο διπλωματικοί,  όπου πρέπει, ιδιαίτερα αν αφορά επαγγελματικές συνεργασίες προχωρήστε με σταθερά βήματα και μη ρισκάρετε αν δεν χρειάζεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Ελέγξτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, προσέξτε τα συναισθήματά σας , που μπορεί να σας επηρεάσουν σε αποφάσεις.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά στον τομέα των οικονομικών σας όπως και σε έξοδα, που η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα τονίσει αρκετά, έτσι προσπαθήστε να χειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και αποφύγετε νέες ενέργειες σε ότι αφορά αυτό τον τομέα. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17/03/2018  και θα ευνοήσει αρκετά τον τομέα των εργασιακών σας που με καλύτερο προγραμματισμό αλλά και ενεργητικότητα θα μπορέσετε να καταφέρετε αρκετά, αρκεί να εργαστείτε πάνω σε όσα θέλετε να πετύχετε. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και βελτιώσετε τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής σας, βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες κάνει έντονα τα συναισθήματα σας και επηρεάζει τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας, που μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας αλλά και στην έκφραση όσων νιώθετε. Εξετάσετε θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα επαγγελματικά σας, αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο Άρης περνάει στις 17/03/2018 στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σας δώσει μία ώθηση, τονίζοντας τη δημιουργικότητά σας, δίνοντάς σας έμπνευση αλλά και τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να ρυθμίσετε καλύτερα εκκρεμότητες που έχετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει τον τομέα των εργασιακών αλλά και της υγείας σας, έτσι σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει ιδιαίτερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα να προσέξετε αρκετά τις κινήσεις σας αλλά και τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε. Στον τομέα των εργασιακών σας, αρκετά μπορεί να σας προβληματίζουν όμως το σημαντικό είναι ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα πάντα, χρειάζεται διαλλακτικότητα αλλά και προσοχή σε νέες συνεργασίες. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και αλλάξτε ότι σας βλάπτει. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17/03/2018 και αυτό θα τονίσει οικογενειακά σας θέματα, κάνοντας σας να σκεφτείτε ξανά ορισμένα θέματα τα οποία αφορούν ακίνητα αλλά και τις βάσεις που έχετε βάλει στη ζωή σας, κινηθείτε με ηρεμία και προσπαθήστε να ενεργοποιηθείτε για όσα θέλετε να αλλάξετε.

Σκορπιός

Η επιμονή σας είναι εκείνη που αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις που θα τονιστούν αρκετά από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ιδιαίτερα ο τομέας των ερωτικών σας αλλά και νέα σχέδια που έχετε επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη, το έντονο συναίσθημα κυριαρχεί και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε θέματα μέσα σε σχέσεις και με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 17/03/2018 και θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας σας,  όπως και τα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας, το προβάδισμα, ώστε να μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας ενεργώντας πιο ουσιαστικά για να καταφέρετε όσα σας έχουν δυσκολέψει μέχρι τώρα, όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον 4ο οίκο σας, κάνοντας να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν οικογενειακά θέματά σας, ότι συσχετίζεται με ακίνητα,  αλλά και τη σχέση σας,  με κοντινά σας πρόσωπα, σε αυτούς τους τομείς προσπαθήστε να διαχειριστείτε συναισθήματα, που έχετε,  αλλά και να μιλήσετε και πιο ουσιαστικά για να ξεπεράσετε θέματα που υπάρχουν. Γενικότερα μπορείτε να επανεξετάσετε τις βάσεις που έχετε βάλει στη ζωή σας και όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα επηρεάσει ουσιαστικά τα οικονομικά σας, πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να πετύχετε νέα σας σχέδια,  αλλά και να βελτιώσετε τον τομέα των οικονομικών σας. Εστιάστε σε επαφές που μπορείτε να κάνετε και ζητήστε συμβουλές, όπου χρειάζεται αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερη αν αφορά θέματα επαγγελματικών σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας, γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί σε όσα θέλετε να πείτε,  αλλά και να συζητήσετε, ιδιαίτερα με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στα επαγγελματικά σας να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Φροντίστε περισσότερο νομικά σας θέματα αλλά και νέα σχέδια που έχετε. Ο Άρης στις 17/03/2018  θα περάσει στο ζώδιό σας, θα σας δώσει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας αλλά και να βελτιώσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας, να είστε, όμως,  αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, όμως,  και μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 17/03/2018 επηρεάζει τον 2ο οίκο σας, έτσι πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά στα οικονομικά σας, νέα έξοδα που θέλετε να κάνετε και να φροντίσετε ουσιαστικά πλέον την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που σας απασχολούν. Ο Άρης εισέρχεται επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17/03/2018 ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες και όσα πρέπει πλέον να προχωρήσετε, παρελθοντικά ζητήματα πρέπει να κλείσουν, προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και βάλτε σωστές προτεραιότητες.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 17/03/2018 επηρεάζει αρκετά την πορεία θεμάτων,  που είναι σημαντικά για σας και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα, αλλά και νέες επιθυμίες, που θα χρειαστεί να φροντίσετε να ισορροπήσετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, για να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν σχέσεις, αλλά και συνεργασίες σας. Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 17/03/2018  και θα επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις σας, τις επαγγελματικές σας επαφές και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη σχέση σας με τρίτα πρόσωπα, μπορείτε να κάνετε νέες επαφές που θα βοηθήσουν τον τομέα των επαγγελματικών σας, ο Άρης θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική,  ώστε είστε πιο αποφασιστικοί για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, όμως,  φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας,  αυτή την εβδομάδα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

two × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.