Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια για νέους και νέες με αναπηρίες από 12 έως 35 ετών από το Κ.Θ.Β.Ε.


18:35:59,03/08/2019
Αναπηρία και θεατρική έκφραση -Φωτογραφία: Κ.Θ.Β.Ε.

Η δεύτερη κρατική σκηνή της χώρας «ανοίγει την αγκαλιά της» σε όλους τους νέους ή τις νέες που θέλουν να μάθουν τον κόσμο της έκφρασης και της δημιουργίας χωρίς αποκλεισμούς. Φωτογραφία: Κ.Θ.Β.Ε.

Δωρεάν θεατρικό εργαστήριο για νέους και νέες με αναπηρίες  ηλικίας από 12 έως 35 ετών πραγματοποιεί  το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.).

Η δεύτερη κρατική σκηνή της χώρας «ανοίγει την αγκαλιά της» σε όλους τους  νέους ή τις νέες που θέλουν να μάθουν τον κόσμο της έκφρασης και της δημιουργίας χωρίς αποκλεισμούς.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του θεάτρου, αποφάσισε το Κ.Θ.Β.Ε. στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες ειδικών σε νέους – νέες  με αναπηρίες που θέλουν να πειραματιστούν, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν τις ιδέες, τα συναισθήματα, τις ανησυχίες , καθώς και τις σκέψεις τους.

Το θεατρικό εργαστήρι ξεκινά από τις 14 Μαρτίου 2019 και θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες 5 έως και τις  6.30 το απόγευμα της  κάθε Πέμπτης  στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενες – ενδιαφερόμενοι   να επικοινωνούν  με την υπεύθυνη των θεατρικών εργαστηρίων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνα Ματζίρη από τη Δευτέρα έως και  την Παρασκευή κατά τις ώρες 10.00  το πρωί μέχρι και  2 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2315 –20.00.29.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.