Στην 83η Δ.Ε.Θ. ο Πρόεδρος της ΔΗM.AΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

0
112

17:07:28,09/14/2018

Επίσκεψη Θεοχαρόπουλου 83η Δ.Ε.Θ.
O πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τα μέλη της διοίκησης της Δ.Ε.Θ- Helexpo

Στην εξαιρετική επίδοση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης  σε ότι αφορά στο  θεσμό της τιμώμενης χώρας και στην σύνδεσή  του,  με το εμπόριο και την εξωστρέφεια της χώρας στάθηκε  ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς  Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Θ. – Helexpo.

Παράλληλα, τόνισε ότι  στην ανάδειξη της σύγχρονης τεχνολογίας αποσπά η έκθεση «υψηλή βαθμολογία», ενώ ανέφερε πως  μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το εμπορικό κομμάτι της Δ.Ε.Θ.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια προς τη διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – Helexpo για την προώθηση του σχεδίου ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. – Helexpo   Τάσος Τζήκας επισήμανε την σημασία της φετινής Δ.Ε.Θ. και ανέλυσε το σχέδιο ανάπλασης με όλες τις χρονικές παραμέτρους του.  Παρουσίασε, δε, και  τη   μέχρι στιγμής πρόοδο του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ – Helexpo  Κυριάκος Ποζρικίδης παρέθεσε τις επιδόσεις και το περιεχόμενο της φετινής 83ης διοργάνωσης.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς   επισκέφθηκε και τα περίπτερα της έκθεσης.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.