Διάλεξη του διάσημου καθηγητή Αlexandru V. Georgescu στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης


16:08:05,02/05/2019
Alexandru V. Georgescu

O καθηγητής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Alexandru V. Georgescu

Διάλεξη με τίτλο  «Μυϊκοί κρημνοί έναντι αγγειούμενων κρημνών στην ανακατασκευή του άνω άκρου (Μuscle flats versus perforator flats in upper limb reconstraction)» θα δώσει ο διάσημος Ρουμάνος καθηγητής Alexandru V. Georgescu στις 9 το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Η διάλεξη θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Ο κ. Alexandru V. Georgescu είναι καθηγητής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Iuliu Hatieganu Cluj Napoca της Ρουμανίας .  Είναι μέλος πολλών εταιρειών Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής του  ‘Ανω ‘Ακρου (της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Εταιρείας, της Ρουμανικής,  της Ελληνικής, της  Σερβικής, της Ιταλικής κ.λ.π.) . Είναι επισκέπτης καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Ξεπερνά, δε, τις  200 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία.

Ο  διάσημος πανεπιστημιακός και γιατρός θα παραβρεθεί ως προσκεκλημένος εκπαιδευτής του καθηγητή Ορθοπαιδικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)  Παναγιώτη Γκιβίση στο 5ο Σεμινάριο Τενοντομεταθέσεων ‘Ανω ‘Ακρου με Πτωματικά Παρασκευάσματα, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 9 Φεβρουαρίου 2019 στους χώρους του Α.Π.Θ.

Στο πλαίσιο της συνεισφοράς  στο εκπαιδευτικό έργο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής  του Α.Π.Θ. κι εκτός από τη διάλεξη θα συμμετάσχει ο κ. Georgescu  σε δύο χειρουργεία της Κλινικής, καθώς  και της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής ως εκπαιδευτής.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.