Διαγωνισμός του «Τυπολόγου» για τη συναυλία τoυ Βασίλη Παπαβασιλείου στο Θέατρο Σημείο!

0
88
15:03:34,10/10/2018
Template τρίτου Διαγωνισμού "Τυπολόγου"
Mελωδικές προτάσεις στα πέρατα των ηχοχρωμάτων θα απολαύσουν οι φιλότεχνοι στην συναυλία του Βασίλη Παπαβασιλείου

Τη μουσική  παράσταση με τίτλο «Birth of Venus» του σολίστ  του κοντραμπάσου Βασίλη Παπαβασιλείου, που θα ανεβεί  στις 9 το βράδυ της  Κυριακής  28 Οκτωβρίου του 2018  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σημειώσεις»  του Θεάτρου «Σημείο» αφορά ο τρίτος διαγωνισμός του «Τυπολόγου» (www.typologos.com) .

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες – συμμετέχουσες  καλούνται να κερδίσουν  πέντε  δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τη συγκεκριμένη συναυλία, εφόσον:

1.Κάνουν like στο post του διαγωνισμού στο χρονολόγιο του www.typologos.com στο Facebook: https://www.facebook.com/typologos/   και share της ίδιας ανακοίνωσης.

  1. Στείλουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο email: typologoscom@gmail.com.

Στους  πέντε πρώτους  αναγνώστες ή πρώτες αναγνώστριες  του «Τυπολόγου»,  που θα στείλουν  κατά χρονολογική σειρά το μήνυμα επιβεβαίωσης,   θα δοθεί από μια διπλή πρόσκληση στον καθένα ή στην  καθεμιά.

Oι νικητές – νικήτριες  του   τρίτου  μεγάλου διαγωνισμού της ιστοσελίδας μας,  θα ειδοποιηθούν από τον  «Τυπολόγο» μέσω του ίδιου e-mail.

Ο  γνωστός  σολίστας θα παρουσιάσει ένα  ρεπερτόριο που καλύπτει όλο το εύρος της πρωτοπορίας από τον Ιάννη Ξενάκη, τον Χρήστο Χατζή, τη Γιόκο Όνο έως  και τον Γιώργο Χατζημιχελάκη.  Θα λάβουν μέρος  η mezzo soprano Ελένη Βουδουράκη και η χορεύτρια Δήμητρα Σοφού.

Το θέατρο Σημείο εδρεύει στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 4 στην Αθήνα (πίσω από τo Πάντειο Πανεπιστήμιο, τηλέφωνο με αριθμό κλήσης:210.922.95.79).

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

three × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.