Διαγωνισμός του «Τυπολόγου» για τη συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου στο Θέατρο Σημείο!

14:14:25,10/08/2018

Πέντε αναγνώστες ή αναγνώστριες του “Τυπολόγου” θα απολαύσουν δωρεάν τη συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου στην Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται κι  ο δεύτερος μεγάλος διαγωνισμός της  ενημερωτικής  ιστοσελίδας Επιστήμης, Τέχνης και Ζωής  «Τυπολόγος» www.typologos.com, που αφορά στις εκδηλώσεις «Σημειώσεις» του Θεάτρου Σημείο  στην Αθήνα  και δη τη συναυλία  με τίτλο «Elektronik Meditation» των  Σαβίνα Γιαννάτου, Γιάννη Αναστασάκη   και Χάρη Λαμπράκη, που θα λάβει χώρα στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες – συμμετέχουσες  καλούνται να κερδίσουν  πέντε  δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τη συγκεκριμένη συναυλία, εφόσον:

1.Κάνουν like στο post του διαγωνισμού στο χρονολόγιο του www.typologos.com στο Facebook: https://www.facebook.com/typologos/  και share της ίδιας ανακοίνωσης.

  1. Στείλουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail: typologoscom@gmail.com.

Στους  πέντε πρώτους  αναγνώστες ή πρώτες αναγνώστριες  του «Τυπολόγου» που θα στείλουν  κατά χρονολογική σειρά το μήνυμα επιβεβαίωσης  θα δοθεί από μια διπλή πρόσκληση στον καθένα ή στην  καθεμιά.

Oι νικητές – νικήτριες  του  δεύτερου μεγάλου διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν μέσω του «Τυπολόγου» μέσω του ίδιου e-mail.

Σημειώσεις - Σαβίνα Γιαννάτου- Γιάννης Αναστασάκης

Ήχοι ποιητικοί και ψυχεδελικοί θα ακουστούν στη συναυλία

Στη  συναυλία με τίτλο «Elektronik Meditation»  «ταξιδέψουν»  οι θεατές θα σε ψυχεδελικούς ήχους με συνθέσεις εκ της  ηλεκτρονικής  έως και της  ethnic μουσικής. Το «Θέατρο Σημείο»   διοργανώνει τις εκδηλώσεις «Σημειώσεις» στις 26, 27 & 28  Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του, που βρίσκεται  στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 4 ( πίσω από τo Πάντειο Πανεπιστήμιο) στην Αθήνα ( τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: : 210.922.95.79).

Υπόψη ότι ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός του «Τυπολόγου» αφορά στις ίδιες εκδηλώσεις και ειδικότερα στη συναυλία του Γιώργου Κοντραφούρη και του Organ Trio, που θα πραγματοποιηθεί 9 το βράδυ  της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018 στην κεντρική σκηνή του «Θεάτρου Σημείο».

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.