Tη μουσική – ποιητική σύνθεση «Αριστερά καθ’ υπόθεσιν» παρουσιάζει η Ειρήνη Κανακάκη
20:58:10,01/27/2020

Το όλο δρώμενο βασίζεται στη μουσική – ποιητική σύνθεση της γνωστής δημιουργού , που αφορά στη γυναίκα, στην αριστερά και στην Ελλάδα
Τη μουσική- ποιητική παράσταση «Αριστερά καθ’ υπόθεσιν» θα «ανεβάσει» η ηθοποιός και λογοτέχνιδα Ειρήνη Κανακάκη στις 8 το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο «Οι Διανοούμενοι» στην οδό Σφακτηρίας 20, στον Κεραμεικό ,στην Αττική ( κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 698 044 8846) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Σύμφωνα με τους συντελεστές,το όλο δρώμενο βασίζεται στη μουσική – ποιητική σύνθεση της γνωστής δημιουργού,που αφορά στη γυναίκα, στην αριστερά και στην Ελλάδα.

Τη μουσική- ποιητική παράσταση «Αριστερά καθ’ υπόθεσιν» θα «ανεβάσει» η ηθοποιός και λογοτέχνιδα Ειρήνη Κανακάκη και στη φωνή-κιθάρα θα βρίσκεται η Μάρω Λιάπη
Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα ακουστούν ποιήματα της Κατερίνας Γώγου, του Κωνσταντίνου Καβάφη, της Ειρήνης Κανακάκη και του Ναζίμ Χικμέτ. Τα ποιήματα θα ερμηνεύσει η Χριστίνα Πανταζή.
«Ζωντανά» επί της σκηνής θα εμφανιστεί η Μάρω Λιάπη με την κιθάρα της, για να αποδώσει τα φωνητικά και το μουσικό διάλογο.
Θα προβληθούν μουσικά videos στα οποία παρελαύνουν οι: Doors, Cabaret Opening, Μελίνα Μερκούρη, Christina María Aguilera , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σταμάτης Κραουνάκης, janis joplin, Dolly Parton, Μαρίνος, N. Sinatra, Tζίμης Πανούσης, Τάνια Τσανακλίδου, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Τζένη Καρέζη, Cher, Νίκος Δημητράτος, Nina Simone και Barbara Streisand.
H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
©Typologos.com 2020