Ανακοίνωση των πέντε πρώτων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Θεόδωρου Θεοδωρίδη

18:30:05,03/25/2019
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 1- Πέλλα Μπροστά

Οι Δέσποινα Αθανασιάδου, Κυριάκος Αμανατιάδης, Χρήστος Παρασκευάς, Ιωάννης Σουκιούρογλου και Θεοχάρης Τσομπάνης είναι οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Θεόδωρου Θεοδωρίδη «Πέλλα Μπροστά»

Στην  ανακοίνωση  των ονομάτων των  πέντε  πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων «προχώρησε» ο συνδυασμός του Θεόδωρου Θεοδωρίδη «Πέλλα Μπροστά»  τη Δευτέρα  25 Μαρτίου 2019, σε μια συμβολική ημέρα για την Πατρίδα  και την Ορθοδοξία.

Σκοπός του συνδυασμού δεν είναι να μπει σε ένα παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων ή σε μία πλειοδοσία ονομάτων, αφού η κοινωνία πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, η κοινωνία ζητά ανθρώπους που θα μιλήσουν θετικά, θα προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα και θα είναι σε θέση να σηκώσουν τα μανίκια, να πιάσουν δουλειά και να πάνε την «Πέλλα Μπροστά».

Άλλωστε, ο συνδυασμός του Θεόδωρου Θεοδωρίδη «Πέλλα Μπροστά», ξεκίνησε τον αγώνα από τον Ιανουάριο  του 2019 στοχεύοντας  στη δημιουργία  ενός νέου- σύγχρονου δήμου Πέλλας που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στους κατοίκους. Δηλαδή, να είναι έτοιμος να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται, να δημιουργήσει και να εμπνεύσει.

«Σε μια εποχή όπου ο Δήμος μας,  έχει ανάγκη από νέες καινοτόμες, «φρέσκες» ιδέες και διάθεση για προσφορά βγαίνει μπροστά η «Πέλλα Μπροστά» με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, τις οποίες καταρτίζουμε σε συνεργασία με τους κατοίκους από τις επισκέψεις που πραγματοποιούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν άνθρωποι, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας. Είναι νέοι σε ηλικία άνθρωποι , αλλά και άλλοι με εμπειρία στα κοινά με κοινούς στόχους- όνειρα.

Ο συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» ευχαρίστησε τους πέντε πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για το «δυναμικό παρών τους, την αγάπη τους, για τον τόπο και την πρόθεσή τους, να εργασθούν για αυτόν. Τους ευχήθηκε, δε, καλή επιτυχία.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει η ανακοίνωση των επόμενων υποψήφιων δημοτικών και τοπικών  συμβούλων του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά».

Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Χοροδιδάσκαλος.

ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Αγρότης- Μέλος του Δ.Σ. του  Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Έμπορος-Ελεύθερος Επαγγελματίας.

ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δικηγόρος- Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Ν.Τ. Πέλλας της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Πρόεδρος Β’ της  Ε.Λ.Μ.Ε. Πέλλας.

ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γεωπόνος-Ελεύθερος Επαγγελματίας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.