Αλεξάνδρα Κακάλη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

21:01:33,03/16/2019
Αλεξάβδρα Κάκαλη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

H υποψήφια δημοτική σύμβουλος εκπαιδευτικός και πρώην τραπεζικός στέλεχος Αλεξάνδρα Κακάλη στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης το Νίκο Ταχιάο

Για την πόλη  που αγαπά και σέβεται, συμμετέχει η  εκπαιδευτικός και πρώην τραπεζικός  στέλεχος Αλεξάνδρα Κακάλη  ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη  Υπεύθυνα» με επικεφαλής  και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης το Νίκο Ταχιάο.

Η  κ.Κάκαλη γεννήθηκε  το 1970 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αλλά μεγάλωσε  στη Σιάτιστα του Νομού Κοζάνης,  από όπου είναι  και η καταγωγή των γονέων της. Αποφοίτησε  από το Γυμνάσιο – Λύκειο Σιάτιστας  «Γεώργιος Παπαγεωργίου».

Έλαβε  πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Από το 1989 που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές μου, ζω και εργάζομαι στην πόλη αυτή την οποία αγαπώ και σέβομαι. Όλα τα χρόνια της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου,  ήταν σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με κύριο μέλημα την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων», αναφέρει η ίδια.

 Από το  1996 και επί  21 συναπτά έτη εργάστηκε επιτυχώς η κ. Κακάλη στον τραπεζικό τομέα (Τράπεζα Πειραιώς) απ’ όπου και αποχώρησε  το Δεκέμβριο του 2014 ως υπεύθυνη καταστημάτων.

Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης ( Ι.Κ.Δ.Θ.) του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επί των αστικών και των εμπορικών υποθέσεων στην Ηλεκτρονική Διαμεσολάβηση, καθώς και στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση.

Είναι  ενταγμένη από το υπουργείο Οικονομικών στο Μητρώο Συντονιστών του Νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (άρθρο 6 του νόμου 4469/17).

Επί σειρά ετών είναι μέλος πολιτιστικών, τοπικών και αθλητικών συλλόγων, ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Α. Φατεσίδη και μητέρα δύο παιδιών.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.