Ακροάσεις της Σ.Ο.Ν.Ε. για Ορχήστρα – Χορωδία – Τραγουδιστές απ’ όλη την Ελλάδα

01:09:29,08/22/2019
Ορχήστρα- Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Ακροάσεις θα πραγματοποιήσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε) για ορχήστρα- χορωδία και τραγουδιστές απ’ όλη την Ελλάδα.Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Ακροάσεις θα πραγματοποιήσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε)  για ορχήστρα- χορωδία και τραγουδιστές απ’ όλη την Ελλάδα στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου  Ελλάδος  στην οδό Εδμόνδου Ροστάν 6, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες ή συμμετέχουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

1.Οι υποψήφιοι τραγουδιστές ή υποψήφιες τραγουδίστριες  (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους, επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι από  17 έως  και 30 ετών.

2.Οι υποψήφιοι ή υποψήφιοι χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους,  επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι  από 8 έως και 30 ετών.

3.Οι υποψήφιοι ή υποψήφιες  μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους, επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι από 8 έως και 30 ετών.

 Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά στα κάτωθι όργανα:

    Πίκολο

    Φλάουτο

    Κλαρινέτο

    Όμποε

    Φαγκότο

    Σαξόφωνο

    Τρομπέτα

    Τρομπόνι

    Εμφώνιο

    Κόρνο

    Τούμπα

    Βιολί

    Βιόλα

    Τσέλο

    Κόντρα Μπάσο

    Κλασική Κιθάρα

    Μπουζούκι

    Ευρωπαϊκά Κρουστά

    Drums

    Πιάνο

    Ακκορντεόν

    Ηλεκτρικό Mπάσο

4.Ως ημερομηνία γέννησης του ή της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.

5.Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμας και αποστολής αυτής ως συνημμένο αρχείο στη διεύθυνση: orchestraofgreece@gmail.com.

6.Η ακριβής ώρα – ημέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους ή στις υποψηφίους με απαντητικό email.

7.Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων μπορούν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο εξής email: orchestraofgreece@gmail.com

 «Η Σ.Ο.Ν.Ε.  λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος. Εφόσον διαβαστεί και  αποδεχθεί, συμπληρώνετε την αίτηση», επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της  Συμφωνικής  Ορχήστρας Νέων Ελλάδος.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.