16% αύξηση εμπορικών επισκεπτών το πρώτο διήμερο της 11ης Zootechnia

18:28:08,02/02/2019
Σαλόνι Αλόγου- DeCLIC

Το «Σαλόνι Αλόγου» στεγάζεται στο περίπτερο 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Φωτογραφία:DeCLIc

Αύξηση κατά 16% σημειώθηκε  στους εμπορικούς επισκέπτες εντός του πρώτου διημέρου λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας 11η Zootechnia, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν «κατακλύσει» χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική  Ευρώπη.  Οι ξένοι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από 14 χώρες. Οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσωπούν συνολικά 41 χώρες, έναντι 37 κρατών το 2017, ενώ οι ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε 380 άτομα.

Η Zootechnia  αποτελεί  τη  μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, όπου δίνουν το «παρών» όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας – πτηνοτροφίας, οι οποίες παρουσιάζουν από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι και  μηχανήματα ή υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

Η έκθεση περιλαμβάνει και το «Pet Festival»,  αλλά και το «Σαλόνι Αλόγου».  Στο πρώτο έχουν οι επισκέπτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά  αγώνες agility,  το οποίο είναι ένα διαδραστικό κυνάθλημα μετ’ εμποδίων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών εντυπωσιάζουν η ταχύτητα και η μοναδική σχέση σκύλου –  χειριστή.

Το «Σαλόνι Αλόγου»   στεγάζεται στο περίπτερο 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Εκεί  φορείς και ιδιώτες με 50 και πλέον άλογα απ’ όλη την Ελλάδα  εμφανίζονται  σε μία διαμορφωμένη πίστα διαστάσεων 20Χ50 μέτρων, όπου  παρουσιάζουν παραστάσεις δεξιοτεχνίας, αρματοδρομίες κλπ.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.