Ψήφος εμπιστοσύνης από τις αεροπορικές εταιρείες στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

23:39:53,08/13/2019
Πτήση-Φωτογραφία από Free-Fotos από το Pixabay

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» καθώς προτάθηκε -ψηφίστηκε από κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το βραβείο «World Routes Airport Marketing Awards». Φωτογραφία από Free-Fotos από το Pixabay

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης  βρίσκεται  ανάμεσα στους φιναλίστ των βραβείων «World Routes Airport Marketing Awards» μετά από τη ψήφο κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών.

Πρόκειται για  μια σημαντική διάκριση για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» καθώς προτάθηκε -ψηφίστηκε από κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το βραβείο «World Routes Airport Marketing Awards»,  που απονέμεται στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αερομεταφορών «Routes World 2019».

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ένα από τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας κατακτά μια θέση στη λίστα με την τελική πεντάδα στην κατηγορία αεροδρομίων «4 έως  και 20 εκατομμύρια επιβάτες».

Μεταξύ άλλων,  τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη ήταν τα εξής:

 Η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση και  στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιριών.

Η  στρατηγική της  ανάπτυξης δρομολογίων.

Η γενικότερη συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες σε όλους τους τομείς.

 Η  καινοτομία στον τομέα του Airport Marketing.

 Το αποτέλεσμα θα προκύψει μέσα από την αξιολόγηση ανεξάρτητης επιτροπής η οποία αποτελείται από κορυφαία στελέχη του κλάδου παγκοσμίως.

Θα  ανακοινωθεί, δε,  στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου «Routes World 2019» στην Adelaide της Αυστραλίας το  Σεπτέμβριο.

Στη λίστα με τους φιναλίστ της συγκεκριμένης κατηγορίας, πέραν του αερολιμένα «Μακεδονία»,  βρίσκονται τα αεροδρόμια της Βουδαπέστης, της Μάλτας, του Oakland  στις Η.Π.Α. και της Στουτγάρδης.

«Η συμμετοχή μας, στην τελική φάση των βραβείων αποτελεί μεγάλη τιμή για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», αλλά και τη Fraport Greece. Κατ’ αρχάς,  γιατί είναι η πρώτη φορά που περιφερειακό αεροδρόμιο της Ελλάδας βρίσκεται σε αυτήν τη θέση ανάμεσα σε άλλα κορυφαία αεροδρόμια της κατηγορίας του, ανά τον κόσμο στη συγκεκριμένη διεθνή διοργάνωση, αλλά και γιατί οι ψήφοι προέρχονται από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες, γεγονός που αποδεικνύει ότι  αναγνωρίζουν  το έργο, το οποίο  επιτελείται σε όλα τα επίπεδα από την εταιρεία μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece  Γιώργος Βήλος.

 Για περισσότερα από 20 χρόνια επιβραβεύει η «Routes» την αριστεία και την καινοτομία στις αερομεταφορές.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.