Αction – Η Μουσική είναι Ζωή!


Μαρινέλα- Κώστας Μακεδόνας- Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης- Ήβη Αδάμου – Έλενα Παπαρίζου

22:33:37,03/16/2019

«Η  Μουσική είναι Ζωή» λένε οι Μαρινέλα- Κώστας Μακεδόνας- Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης- Ήβη Αδάμου μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Action» της Sigma Media Group για το ομότιτλο μουσικό , που «ανεβαίνει» ήδη και για 10 μόνο παραστάσεις (κάθε Σάββατο στις 10 το βράδυ) και (εκάστη Κυριακή στις 7 το απόγευμα) στο «Διογένης Studio» στην Αθήνα.

Η παράσταση με τίτλο «Η Μουσική είναι Ζωή» ένωσε άκρως επιτυχημένα 6 σπουδαίους καλλιτέχνες με διαφορετική πορεία ο καθένας. Η μουσική έχει πολλές καταγωγές,  αλλά πάντα ο τόπος της,  είναι ένας για όλους.

Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτου προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν Δύο Θεσσαλονικείς, Δυο Βεροιώτες – πολίτες του κόσμου με ποντιακή καταγωγή, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Μαγική ήταν η στιγμή του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 που η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλα έκανε την πρεμιέρα της,  στο  «Διογένης Studio» μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Ήβη Αδάμου και την εκρηκτική, Έλενα Παπαρίζου.

 Όσοι ήταν εκεί μίλησαν για την καλύτερη στιγμή της Μαρινέλας σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, μ’ ένα μαγαζί να σηκώνεται όρθιο και να την αποθεώνει στο τέλος του προσωπικού προγράμματος της, οπότε  ερμήνευσε το θρυλικό «Αθάνατο νερό».

Ο Κώστας Μακεδόνας με την έντονη καλλιτεχνική προσωπικότητά του, και τα διαχρονικά τραγούδια του, φαίνεται ότι κερδίζει τις εντυπώσεις, με το κοινό να συμμετέχει καθολικά στην διάρκεια της εμφάνισής του. Στιγμή – έκπληξη αποτελεί η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου να τραγουδάει το «My Number One» υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας των Κωσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουριδη.

Στιγμές μοναδικές:

Η Μαρινέλα να ερμηνεύει τις old time classics επιτυχίες της,  παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου, τον Κωσταντίνο και τον  Ματθαίο Τσαχουρίδη και φυσικά την Έλενα Παπαρίζου. Πρόκειται για μία 4ωρη μουσική παράσταση με κέφι, ανατροπές, συγκίνηση, μεγάλες ερμηνείες και διασκέδαση. …. Γιατί, πολύ απλά …… Η Μουσική  είναι Ζωή!

Συντελεστές

Art Direction : Απόλλων Παπαθεοχάρης

 Production Design : Γιώργος Λύρας

Σκηνικά : Μαίρη Τσαγκάρη

Τρισδιάστατος σχεδιασμός σκηνικού : Σωτήρης Μητσούλας

Φωτισμοί : Περικλής Μαθιέλης

Χορογραφίες : Chali Jennings

 Μαέστροι : Δημήτρης Μαργιολάς και  Θανάσης Χόνδρος

 Μουσικοί :

 Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι).

 Δήμος Πολυμέρης  (ακορντεόν).

 Παναγιώτης Γεωργοτάς  (μπάσο).

 Παναγιώτης Σαμαράς  (ακουστική κιθάρα).

Ibrahim Ibrahimoglou  (κρουστά).

Κώστας Λασκαράκης και Γιώργος Κορτσινίδης ( τύμπανα).

 Γιάννης Πούλιος (κιθάρα).

Γιώργος Σκριπιτάρης  (πνευστά).

Στέλιος Παπακοσμίδης (πλήκτρα).

 Σάκης Σωτηριάδης ( πλήκτρα).

 Αντώνης Σαρακατσάνος (πλήκτρα).

 Σχεδιασμός Ήχου : Μπάμπης Μπίρης, Γιώργος  Καράγιαννης και Γιάννης Ξυδάκης

 Το ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO λειτουργεί στη Λεωφόρο Συγγρού 259, στην Αθήνα (τηλέφωνο  κρατήσεων: 210 –94.25.754.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.