Σπουδές Δημοσιογραφίας

Σεμινάρια Δημοσιογραφίας και social media

στον EDU.TYPOLOGOS.COM με  πρακτική άσκηση !!!

 

Σεμινάρια δημοσιογραφίας Φωτογραφία από mmi9 από το Pixabay

Tα σεμινάρια δημοσιογραφίας από τον “Τυπολόγο” γίνονται υπό καθεστώς ελεύθερων επαγγελματικών υπηρεσιών.Φωτογραφία από mmi9 από το Pixabay 

Σπουδές δημοσιογραφίας  καθώς και δυνατότητα πρακτικής άσκησης παρέχει η διαδικτυακή πλατφόρμα www.edu.typologos.com, στην οποία θα γίνονται συνεχώς εγγραφές, καθώς και ξεκίνησαν ήδη  οι διαδικτυακές παραδόσεις μέσω προσφερόμενων διαδικτυακών τόπων άμεσης επικοινωνίας (Skype κ.λ.π.)

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης υπό καθεστώς ελεύθερων επαγγελματικών υπηρεσιών και δυνατότητα πρακτικής άσκησης στον:  www.typologos.com.

 Λειτουργεί και ξεχωριστό τμήμα Σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες για τις διαδικτυακές σπουδές δημοσιογραφίας  μπορούν να επικοινωνήσουν με το δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο στο τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 6944-18.17.72 και στη φόρμα επικοινωνίας.  Πληροφορίες παρέχονται και μέσω skype (nikos.moshovos1).

Σεμινάρια δημοσιογραφίας

Η πλατφόρμα του Edu.typologos.com λειτουργεί με το σύστημα Moodle, που χρησιμοποιούν κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της υφηλίου.

Τις εισηγήσεις μπορεί να παρακολουθήσει κάθε άνθρωπος, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει  επιπλέον γνώσεις

Ακόμη, τις  διαλέξεις μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές Ι.Ε.Κ ή Κ.Ε.Κ, στελέχη επιχειρήσεων κι οργανισμών,  μέλη και στελέχη πολιτιστικών- αθλητικών  συλλόγων, μικροί  και μεσαίοι  επιχειρηματίες, διάφορων φορέων, στελέχη και μέλη  Πολιτικών Γραφείων ή πολιτικών οργανισμών , άνθρωποι του Πολιτισμού και της Τέχνης.

Απευθύνονται, δε, σε:

✅Περιφέρειες, Δήμους.

✅Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους.

✅Κ.Ε.Κ. 

✅Ι.Ε.Κ.

✅Υφιστάμενα επιμορφωτικά σεμινάρια ή προγράμματα Πανεπιστημίων.

✅Ανοικτά ή Λαϊκά Πανεπιστήμια.

✅Διάφορους συλλόγους.

✅Εταιρείες.

✅Επιχειρήσεις.

✅Ξενοδοχειακούς -τουριστικούς οργανισμούς.

✅Θεατρικούς ή καλλιτεχνικούς – πολιτιστικούς  οργανισμούς.

✅Σπουδαστήρια.

✅Φεστιβάλ, κλπ.

Οι εισηγήσεις των ομιλιών είναι διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο , ώστε να δύναται ν’ ενταχθούν στη ροή του υφιστάμενου εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού προγράμματος ή άλλων δραστηριοτήτων του κάθε οργανισμού ή φορέα.

Φόρμα εγγραφών ή αγορά από το eshop μας 

Για όλα τα σεμινάρια  του «Τυπολόγου» έχει αναρτηθεί:

σχετική κοινή φόρμα εγγραφών.

Επίσης, η υπηρεσία διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων δημοσιογραφίας παρέχεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του «Τυπολόγου» και η σχετική αγορά πραγματοποιείται στον εξής σύνδεσμο:  

Ατομικό διαδικτυακό μάθημα δημοσιογραφίας 

 Διαδικτυακό μάθημα δημοσιογραφίας σε γκρουπ των 2-10 ατόμων.

Διαδικτυακό μάθημα δημοσιογραφίας σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες  και εγγραφές για τα σεμινάρια ή  και για τις διαλέξεις του «Τυπολόγου» παρέχονται -πραγματοποιούνται από το κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 6944-18.17.72 ή στο skype ή με την υποβολή ερωτήματος – αίτησης στη φόρμα επικοινωνίας.

©Typologos.com 2015