Η 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar των Εκδοτών

19:42:07,10/01/2018

Αφίσα 7ης Γιορτή Βιβλίου – Bazaar των Εκδοτών

Βιβλία για όλες τις προτιμήσεις των αναγνωστών θα διατίθενται στην 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar των Εκδοτών στη Θεσσαλονίκη

Η 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar  των Εκδοτών με πολλούς νέους τίτλους θα  λειτουργήσει από τις 6 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου 2018  στην Κεντρική Πύλη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ( Δ.Ε.Θ. – είσοδος Χ.Α.Ν.Θ.).

Το Bazaar συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας  και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στη γιορτή λαμβάνουν μέρος 200 εκδότες απ’ όλη την Ελλάδα και με χιλιάδες φθηνά βιβλία που η τιμή πώλησης θα ξεκινά από  τα 1-2-3ευρώ, καθώς και με έκπτωση που αγγίζει το 70% της αρχικής τιμής τους.

Οι επισκέπτες – επισκέπτριες  θα έχουν  την ευκαιρία  να προμηθευτούν  βιβλία φιλοσοφίας αρχαίας ελληνικής και σύγχρονης γλώσσας, ιστορικά, μελέτες, πολλούς τουριστικούς οδηγούς, βιβλία κλασικής ελληνικής και ξένης πεζογραφίας.

Aκόμη, δύναται να διαλέξουν διάφορα  πονήματα σύγχρονης ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, λεξικά για όλες τις γλώσσες και μεθόδους γραμματικής,  βιβλία για την υγεία και τη διατροφή.

Παράλληλα, θα εκτίθενται βιβλία για τη ζωή των Αγίων,  βιογραφίες μεγάλων ανθρώπων της ανθρωπότητας, απομνημονεύματα συγγραφέων και ηθοποιών, βοηθήματα των τάξεων του δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου και  πολλά παιδικά βιβλία από κλασικούς ή  σύγχρονους συγγραφείς  για όλες τις ηλικίες με αυτοκόλλητα, καθώς και μυθολογίες.

Θα διατίθενται κόμικς  και περιοδικά, μουσικά βιβλία, εξαιρετικά εικονογραφημένα βιβλία μαγειρικής από Έλληνες ή  ξένους συγγραφείς, ψυχολογίας –  αυτοβελτίωσης αλλά και πολλά άλλα πονήματα.

Την γιορτή δύναται να επισκεφθούν οι βιβλιόφιλοι καθημερινά  και  τα σαββατοκύριακα  από τις 10 το πρωί έως και  τις 10 το βράδυ.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.