Το 3o Laconia Summer Basketour

Το 3o Laconia Summer Basketour

14:05:44, 08/02/2018

Η Γιορτή του Μπάσκετ αρχίζει στις 4 Αυγούστου 2018 στη Λακωνία και στη Πελοπόννησο

Το 3ο Laconia Summer Basketour θα διεξαχθεί από τις 4 έως  και τις 11 Αυγούστου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων  του  Δήμου  Μονεμβασίας.

Την παρουσίαση του 3ου Laconia Summer Basketour έχει  επωμιστεί  για ακόμα μία χρονιά η παρουσιάστρια του Epsilon TV και της εκπομπής «Splash»  Έλενα Κρεμλίδου, η οποία δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμη χρονιά θα βρεθώ στο Laconia Summer Basketour, μια διοργάνωση η οποία πέρυσι το καλοκαίρι ήταν από τις αγαπημένες μου. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα, που θα είμαι μαζί σας,  στο Κλειστό των Μολάων .  Αν και  πέρυσι καταφέραμε να το γεμίσουμε, φέτος θέλω να μη χωράμε».

Από το παρκέ της Basket League έρχονται οι μαζορέτες «Blue Fires»  της Κύμης για να βάλουν «φωτιά» στο Κλειστό των Μολάων με τις εκρηκτικές χορογραφίες τους.

Στο τζάμπολ αγάπης έχει αξία μόνο η συμμετοχή με οποιοδήποτε τρόπο!

Στο πλαίσιο των αγώνων του 3ου Laconia Summer Basketour 2018, θα πραγματοποιηθεί το 16ο «Τζάμπολ Αγάπης», που θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018  υπό το  σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι ίδιοι με μία μπάλα μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά».  Μαθητές – μαθήτριες της ειδικής αγωγής με μικρούς καλαθοσφαιριστές από την ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ.  Μολάων θα αγωνιστούν μεταξύ  του μικρού και του μεγάλου τελικού.

Οι συμμετοχές του πρωταθλήματος 5on5 έχουν «κλειδώσει» την ώρα που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το τουρνουά του 3on3. Από την μεριά τους,  οι επαγγελματίες παίκτες για ακόμα μία χρονιά δηλώνουν  «το παρών»  στην διοργάνωση και είναι έτοιμοι για νέες επιτυχίες.

«Όσο υποχρεωμένος αισθάνομαι να κάνω προπόνηση με την ομάδα μου, τόσο υποχρεωμένος αισθάνομαι το να βρίσκομαι σε τέτοιες εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς. Φέτος η προσπάθεια που θα κάνουμε, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από ότι τις προηγούμενες», ανέφερε ο ύψους 2.02 φόργουοντ Αλέξανδρος Σιγκούνας , ο οποίος θα αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα του Ρεθύμνου στη Basket League.

Από την μεριά του,  ο παίκτης της Α1 με την Κύμη  Κωστής Εζόμο τονίζει: «Από την πρώτη χρονιά που βρεθήκαμε κι εγώ και ο Άκης Καλλινικίδης στην περιοχή η τοπική κοινωνία και ο κόσμος στο σύνολο του, μας «έχει αγκαλιάσει».  Είναι σα  να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο χωριό σου, καθώς  και να επισκέπτεσαι τους φίλους σου. Καλούμε τον κόσμο για άλλη μια χρονιά να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».

Επίσης, ο καλαθοσφαιριστής Άκης Καλλινικίδης είπε: «Είμαστε σίγουροι πως οι διοργανωτές ετοιμάζουν εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα πράγματα, οπότε ελπίζουμε και πάλι στην μαζική παρουσία του κόσμου. Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε και εμείς από τη  μεριά μας, ότι είναι δυνατό για να γίνουν αυτές οι οκτώ ημέρες ακόμα καλύτερες».

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.