Η μεγαλύτερη όλων των εποχών αναμένεται να είναι η 11η Zootechnia

0
121
17:57:18,12/05/2018
Στιγμιότυπο από την 10η Zootechnia.Φωτογραφία:DeCLIC
Στιγμιότυπο από την 10η Zootechnia.Φωτογραφία:DeCLIC

Μεγαλύτερη από ποτέ αναμένεται να είναι η 11η  διεθνής έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία «Zootechnia»  που  θα διοργανωθεί  από την 31η Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Δ.Ε.Θ. – Helexpo ,  η αυξημένη ζήτηση για την έκθεση «οδήγησε»  στην αξιοποίηση δύο ακόμα περιπτέρων σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, με αιχμή τις ζωοτροφές και το μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία εκτιμά πως η 11η «Zootechnia»   θα αποτελέσει  το επίκεντρο όλων των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου της κτηνοτροφίας – πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πηγές ανέφεραν πως  leader επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν ήδη «κλείσει»  την παρουσία τους,  στη διοργάνωση. Μεγάλο  ενδιαφέρον  δείχνουν ήδη  και πολλοί εμπορικοί  επισκέπτες από όλη τη χώρα, καθώς  κι  άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης  θα πραγματοποιηθεί  το καθιερωμένο Pet Festival, ενώ θα φιλοξενηθεί και το «Σαλόνι Αλόγου».  Επιπλέον, θα λάβουν χώρα  ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Σ’ αυτές συμπεριλήφθηκε η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Δ.Ε.Θ. – Helexpo και το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν οι πιο επίκαιρες καινοτομίες στην κατασκευή των   εγκαταστάσεων των στάβλων, στη διατροφή των ζώων και τη  χρήση νέων τεχνολογιών στη διαχείριση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων  μέσω  επιδεικτικών παραδειγμάτων σε συνεργασία με αντίστοιχες παραγωγικές επιχειρήσεις

Από  τις  1  έως και  τις 3 Φεβρουαρίου  2019 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το κρέας και τα προϊόντα του από τον στάβλο στο πιάτο», με διοργανωτές τη Δ.Ε.Θ. – Helexpo, καθώς και το περιοδικό «Meat News».

Τέλος, θα  «φιλοξενηθεί»  το συνέδριο με θέμα «Η εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στη γεωργία και στην κτηνοτροφία», το οποίο θα συνδιοργανωθεί από τη  Δ.Ε.Θ. – Helexpo και τη Success Consulting & Financing.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

15 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.