10ος Διαγωνισμός Υποτροφιών του ΑCT- American College of Thessaloniki Εξετάσεις σε πέντε πόλεις της Ελλάδας

23:47:10,08/28/2019
Τα εργαστήρια του ACT – American College of Thessaloniki

Τα εργαστήρια του ACT – American College of Thessaloniki

Συνολικά 12 πλήρεις υποτροφίες (100%) θα απονεμηθούν φέτος  κατόπιν  διαγωνιστικών εξετάσεων που διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια  (ACT – American College of Thessaloniki) σε πέντε πόλεις της Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός παρέχει  τη δυνατότητα σε νέους και νέες από όλη την Ελλάδα να διεκδικήσουν πλήρεις ή μερικές υποτροφίες για τα προγράμματα σπουδών του ACT  σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον υψηλών διεθνών προδιαγραφών. Φέτος. Επιπλέον, σημαντικός αριθμός μερικών υποτροφιών (από 40% έως και 60%) θα δοθεί σε υποψήφιους που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, 18:00, Βιβλιοθήκη Bissell, ACT

Αλεξανδρούπολη, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 18:00, Alexander Beach Hotel

Καβάλα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 12:00, Airotel Galaxy

Λάρισα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 12:00, Divani Hotel

Τρίκαλα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 18:00, Μουσείο Τσιτσάνη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι  και την ημέρα των εξετάσεων. Οι υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα:

BS in Business Administration

BS in Computer Science / Business Computing

BA in English

BA (Hons) in Political Science & International Relations

BS in Psychology

MBA (Master of Business Administration)

MS in Hospitality and Tourism Management     

Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 1 ώρα και 15 λεπτά. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν απαιτεί προετοιμασία.

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής   μπορεί να υποβληθεί  και πληροφορίες να δοθούν στον εξής σύνδεσμο : https://www.act.edu/scholarship-competition

Το ACT – American College of Thessaloniki         

Το μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα λειτουργεί από το 1981 στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι αναγνωρισμένο στις Η.Π.Α.  από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Commission of Higher Education (NECHE), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως  είναι τα Harvard και Yale.

Παράλληλα,  τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μεγάλης Βρετανίας.

To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το ίδρυμα έχει συνάψει συμφωνίες με περισσότερα από 60 Αμερικανικά Πανεπιστήμια οι οποίες επεκτείνονται και σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές του ACT να σπουδάσουν για ένα ή περισσότερα εξάμηνα σε κάποιο Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Το ACT αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για Αμερικανούς φοιτητές μέσω του προγράμματος Study Abroad. Κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος  καταγράφηκε αριθμός ρεκόρ στην προσέλευση ξένων φοιτητών, οι οποίοι ξεπέρασαν σε πλήθος τους 500 από 45 διαφορετικές χώρες.

Τα προγράμματα σπουδών βασίζονται στο αμερικανικό εκπαιδευτικό μοντέλο και προσφέρουν ευελιξία στις επιλογές του φοιτητή. Ο ενεργητικός και βιωματικός τρόπος μάθησης, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας με αρωγό το Career Services Office, το ισχυρό δίκτυο αποφοίτων, και τα προγράμματα διά βίου μάθησης συνθέτουν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που εφοδιάζει τους φοιτητές με ισχυρές ακαδημαϊκές γνώσεις-  δεξιότητες, ώστε να προσαρμόζονται με επιτυχία σε κάθε αλλαγή.

www.act.edu

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.