Όλος ο κόσμος του κοσμήματος στο Metropolitan Expo

Όλος ο κόσμος του κοσμήματος στο Metropolitan Expo

14:16:03,02/24/2018

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρης Αυλωνίτης

Η «καρδιά» του ελληνικού κοσμήματος «χτυπά» ήδη  δυνατά   και μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, όπου πραγματοποιείται η έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα».

Η μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων της χώρας διοργανώνεται από την Δ.Ε.Θ. -Helexpo, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών (Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω. ).

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή   Δημήτρης Αυλωνίτης, ανέφερε στα εγκαίνια της «Ελλήνων Κόσμημα» ότι  η ανάπτυξη του κλάδου του κοσμήματος είναι συνδεδεμένη με την προσπάθεια της χώρας για οριστική έξοδο από την κρίση. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε πως εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ισχύουν νέα δεδομένα για την διακίνηση των προϊόντων του κλάδου.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω. κ. Κωνσταντίνος Κουζούπης

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Π.Ο.Β.Α.Κ.Ω.  Κωνσταντίνος Κουζούπης, επισήμανε ότι η έκθεση είναι η σημαντικότερη στο πεδίο του κοσμήματος. Επιπλέον, υπογράμμισε τον άρρηκτο δεσμό του κοσμήματος και της τουριστικής ανάπτυξης, ενώ δήλωσε ότι ο κλάδος λόγω εξειδίκευσης μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας υψηλού επιπέδου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ.-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. -Helexpo  Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως το κόσμημα έχει στην χώρα μας,  μία ιστορία 6.000 ετών, ενώ είπε ότι  η «Ελλήνων Κόσμημα» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου.

Η έκθεση αναπτύσσεται σε 12.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί 252 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ξένοι εκθέτες προέρχονται από την Σουηδία, Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, ΗΠΑ και Τουρκία.  Η  φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει όλες τις νέες τάσεις και σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος, καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.