Επίσημη πρώτη για την πρώτη ψηφιακή κλινική στην Ελλάδα

0
167

Επίσημη πρώτη για την πρώτη ψηφιακή κλινική στην Ελλάδα

00:49:53,11/12/2017

Η Webclinic είναι ένας πρωτότυπος διαδικτυακός τόπος, που λειτουργεί με τη δομή μιας σύγχρονης ιατρικής μονάδας

Σάρκα και οστά πήρε ήδη η πρώτη ψηφιακή κλινική στην Ελλάδα, που προσφέρει πρωτοποριακές Ελλάδα, προς το ελληνικό κοινό. Οι υπηρεσίες γίνονται με  τη συνεργασία εξειδικευμένων ιατρών και κορυφαίων ιατρικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τη Webclinic (www.webclinic.gr), έναν πρωτότυπο διαδικτυακό τόπο, που λειτουργεί με τη δομή μιας σύγχρονης ιατρικής μονάδας και παρέχει στους χρήστες της:

1.Τη δυνατότητα να υλοποιήσουν όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη χαμηλότερη τιμή, στα κορυφαία ιατρικά κέντρα. Μάλιστα, κάθε μήνα προσφέρονται ορισμένες εξετάσεις σε μοναδικές τιμές προσφοράς.

2. Πλήρη ενημέρωση για όλα τα ιατρικά θέματα. Η Webclinic ενημερώνει για τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας αφενός με εξειδικευμένη αρθρογραφία και αφετέρου μέσω του εξειδικευμένου Youtube Channel WEBCLINIC TV, όπου οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των ιατρικών τμημάτων παρουσιάζουν θέματα σχετικά με τον τομέα τους.

3.Δωρεάν άμεση επικοινωνία με τους ιατρούς-υπεύθυνους των τμημάτων της για όποιο θέμα υγείας τους απασχολεί, καθώς και τη δυνατότητα να λάβουν και δεύτερη ιατρική εκτίμηση σε ελάχιστο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επισκεφθούν τη σελίδα του ιατρού της επιλογής τους στη Webclinic και να του θέσουν τα ερωτήματά τους.

Η Webclinic έρχεται να δώσει απάντηση σε δύο θεμελιώδη προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα: την οικονομική κρίση και την κρίση που περνά το σύστημα υγείας, παρέχοντας διαγνωστικές και γενικά ιατρικές εξετάσεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, στα κορυφαία διαγνωστικά κέντρα Αθήνας, καθώς  και Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί έναν καινοτόμο και πρωτοποριακό διαδικτυακό τόπο που συνδυάζει ιδανικά την παροχή υπηρεσιών υγείας με την ενημέρωση και  την πληροφόρηση για εξειδικευμένα θέματα υγείας από τους κορυφαίους ιατρούς στον τομέα τους.

Σημειώνεται ότι η Webclinic αποτελεί το νέο project της εταιρείας Health Marketing, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του ιατρικού marketing επί σειρά ετών, καλύπτοντας ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά τις ανάγκες ιατρών, μονάδων υγείας και γενικότερα επαγγελματιών στον ευρύτερο τομέα της υγείας, καθώς  και ευεξίας.

©Τypologos.com 2017

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

17 − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.