Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων από τον Αστερόκοσμο

0
6
Από αριστερά ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, η κα Ελπίδα Δεστούνη του Magic Park και ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας

Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων από τον Αστερόκοσμο

15:34:51,12/06/2017
Από αριστερά: Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, η κα Ελπίδα Δεστούνη του Magic Park και ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας

Στο  μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων καλεί ο  «Αστερόκοσμος» τους  μικρούς και μεγάλους φίλους του, «ανοίγοντας τις πύλες»  στις 9 Δεκεμβρίου 2017  εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου  θα «ταξιδέψει»  τους επισκέπτες με το έλκηθρο του Αι Βασίλη μέχρι  και τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Ο «Αστερόκοσμος»  διοργανώνεται από το «Magic Park»  και αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15, με όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις να βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο. Έτσι, προστατεύει  τους επισκέπτες από  τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, σε 23.000 τετραγωνικά μέτρα  βρίσκονται συγκεντρωμένα θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και ένα πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα-Παρκ και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων – ακροβατικών, face painting  και συναυλίες  συνθέτουν το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του «Αστερόκοσμου».

Κεντρική και κορυφαία εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα  της 9ης  Δεκεμβρίου 2017 με  τη  δημιουργία του πιο μεγάλου ανθρώπινου αστεριού με επάνω από 1.000 Άγιους Βασίληδες. Στη δράση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη «Τόξο», θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.

«Ο «Αστερόκοσμος»  θα είναι η «καρδιά»  της Θεσσαλονίκης την περίοδο των Χριστουγέννων» σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας μιλώντας  σε συνέντευξη Τύπου ενόψει των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου πάρκου . Μάλιστα, εξήγησε  πως η πόλη έχει γίνει πλέον χριστουγεννιάτικος προορισμός και για τον λόγο αυτό.

Με την αφορμή του «Αστερόκοσμου»  αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα θεματικά πάρκα της εταιρείας που βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας πως πρόκειται για μια σημαντική στρατηγική επιλογή του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Από την πλευρά του,  ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής, υπογράμμισε πως ο «Αστερόκοσμος» ήταν το πρώτο θεματικό πάρκο της εταιρείας και συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Σημείωσε , επίσης,  πως φέτος έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο να «θωρακισθεί» το θεματικό πάρκο από τις καιρικές συνθήκες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κ.  Ελπίδα Δεστούνη του Magic Park για τη συμβολή της στη διοργάνωση.

Αμφότεροι τόνισαν πως ο «Αστερόκοσμος» λειτουργεί συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες δράσεις της Θεσσαλονίκης, κρατώντας όμως έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο «Αστερόκοσμος»  προσφέρει με μόνο 7 ευρώ εισιτήριο απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του, ενώ σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο.

Για τα Α.Με.Α. και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου είναι δωρεάν η είσοδος. Παράλληλα, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου. Το ωράριο λειτουργίας του «Αστερόκοσμου» έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 ( 17:00 με 22:00), Σαββατοκύριακα (11:00 με 22:00)  και από 23/12-7/1 (11:00 με 22:00).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι- ενδιαφερόμενες να επισκεφθούν την ηλεκτρονική  διεύθυνση www.asterocosmos.gr.

©Typologos.com 2017

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

five × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.