Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη

0
52

Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη

15:54:20,04/11/2018

Στα μυστικά του γυναικείου ποδοσφαίρου θα “μυηθούν” εκατοντάδες κορίτσια την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στην πλατεία Αριστοτέλους

Σε γήπεδο  –  αποκλειστικά για γυναίκες- θα μετατραπεί η Πλατεία Αριστοτέλους κατά το πρωί της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018  λόγω του Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, που διοργανώνεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 14 Απριλίου.

Το Φεστιβάλ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα της UEFA και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας.  Γίνεται, δε, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη Σιωπή».

Το Φεστιβάλ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα της UEFA και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

1. Τη διεξαγωγή αγώνων ομάδων στελεχωμένων από επιλεγμένα κορίτσια ηλικίας  κάτω των 15 ετών από όλη την επικράτεια στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (αγώνες 12 και 14 Απριλίου 2018, ώρες 10:00 και 12:00).

2. Τα σεμινάρια αθλητικής και κοινωνικής θεματολογίας προς τις ταλαντούχες παίκτριες.

3. Τις ανοικτές δράσεις – στην Πλατεία Αριστοτέλους- που θα  πραγματοποιηθούν  το πρωί της 13ης Απριλίου 2018, οπότε  οι συμμετέχουσες θα πάρουν μέρος σε διασκεδαστικά ψυχοκινητικά παιχνίδια, θα παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και θα χορέψουν στους ρυθμούς της zumba.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

two × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.