ΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ KULTUROΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ «Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ»
ΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ KULTUROΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ «Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ»
23:31:00,2015-09-25

Oι Ιωάννης Κυφωνίδης – Κωνσταντίνος Ρόδης και η πρωταγωνίστρια τους, Αθηνά Παππά είναι υποψήφιοι για τρία Θεατρικά Kulturoβραβεία Θεσσαλονίκης
Τρία Θεατρικά Kulturoβραβεία Θεσσαλονίκης διεκδικεί η παράσταση των Ρόδη-Κυφωνίδη «Η Μαγεμένη Βασιλοπούλα» με την Αθηνά Παππά που «ανέβηκε» τον Δεκέμβριο του 2014 στο «Θέατρο Φλέμιγκ» της Θεσσαλονίκης.
Η τελετή θα γίνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2015 στο θέατρο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης, όπου κοινό, δημιουργοί και οι συντελεστές της Kulturosupa θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους.
Σε ότι αφορά στην παράσταση «Η Μαγεμένη Βασιλοπούλα» ανακοινώθηκαν τα εξής:
Η Αθηνά Παππά είναι υποψήφια για το βραβείο α΄ γυναικείου ρόλου, ενώ το συγγραφικό & σκηνοθετικό δίδυμο των Ρόδη-Κυφωνίδη είναι υποψήφιο για το βραβείο άρτιας παράστασης.
Η παράσταση είναι υποψήφια και για ένα από τα τρία βραβεία κοινού.
Τα θεατρικά Kulturoβραβεία Θεσσαλονίκης είναι αντίστοιχα με αυτά του Αθηνοράματος στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται από την Kulturosupa.
Όλες τις υποψηφιότητες για τα 5α Θεατρικά Kulturoβραβεία μπορείτε να τις βρείτε στο εξής link:
http://www.kulturosupa.gr/index.php/theatromania/
kulturovraveia-ipopsifiotites-10586/
©Typologos.com 2015.