«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Το όνειρο της Πέππα» είναι ένα  παιδικό έργο, που βασίζεται στην επίσημη θεατρική μεταφορά του και  το οποίο «ανεβαίνει» στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής  27 Αυγούστου 2017 στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ήρωες του έργου έχουν αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά και τους οποίους τους βλέπουν στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που έχει βραβευτεί στη  Μεγάλη Βρετανία και στις  ΗΠΑ.

Η  Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα,  ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο  Πόνυ, η Σούζυ  Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη «αναβιώνουν» επί της σκηνής μέσα τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Μέσα από τις ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας παρουσιάζονται  οι αγαπημένοι χαρακτήρες, οι οποίοι μαζί με τους μικρούς – σε ηλικία- θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και  θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους! Τα κοστούμια «παραπέμπουν» σε μια σουρεαλιστική κλίμακα, ενώ την ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι εντυπωσιακοί  φωτισμοί  και τα σκηνικά.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα πραγματοποιηθεί  διαδραστικό παιχνίδι και θα ακουστεί μουσική επένδυση, η οποία  ενορχηστρώθηκε  ειδικά για τις ανάγκες της. Σύμφωνα με τους συντελεστές,  η παράσταση μυεί τα παιδιά στη μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Τα κείμενα έγραψε η Πένυ Φυλακτάκη και  το έργο σκηνοθέτησε ο Βασίλης Ισσόπουλος.

Την ενορχήστρωση και τη σύνθεση της μουσικής έκανε ο Αντώνης Ανέστης. Τις χορογραφίες δίδαξε ο Χρήστος Κατίδης  με βοηθό την Εύη Κουρσαράκου. Το φωτισμό επιμελήθηκε ο Ανέστης Άγκος  και τα κουστούμια- σκηνικά σχεδίασε η Μαγδαληνή Σίγα, την οποία βοήθησε η Έλλη Ναλμπάντη.

Την καλλιτεχνική ομάδα της παράστασης αποτελούν οι Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη και  Νίκος Τσολερίδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Βήττα, Θοδωρής Γεωργίτσης, Στεφανία Γώγου Πούλου, Στεφανία Καλομοίρη, Ιωάννης Κοντέλλης, Γεωργία Κούκα, Ελένη Μισχοπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Τζούλια Σπυροπούλου, Συμεών Τσακίρης και Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη.

Η τιμή  του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 (προπώληση) και 12 ευρώ  (στο ταμείο).

©Typologos.com 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

19 − fourteen =