Τι φέρνει αυτή η εβδομάδα;

0
55

Τι φέρνει αυτή η εβδομάδα;   (16-22  Απριλίου 2018)

Του δρ. Κωνσταντίνου Πάππα, Phd, Προέδρου του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

To αστρολογικό σκηνικό της εβδομάδας από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Στις 16 Απριλίου 2018  πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μέσα στον 2ο  οίκο, η συμμετοχή του Ουρανού και του αστεροειδή Εστία (Vesta) δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει αρκετές αλλαγές μαζί της, και μας ωθεί να κάνουμε αποφασιστικά βήματα για όσα θέλουμε να πετύχουμε.

Θα φέρει στην επιφάνεια τη διάθεση για να αποκοπούμε από αρνητικές καταστάσεις,  αλλά και να κάνουμε νέα βήματα για σχέδια, που θέλουμε να πετύχουμε. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε όσα θέλουμε να βελτιώσουμε.

Το σίγουρο είναι θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί, να μην λειτουργήσετε παραμετρικά και σίγουρα να προχωρήσετε με σταθερό βήμα σε όσα θέλετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να εξετάσετε καλά όσα θέλετε να προχωρήσετε και να δείτε από όλες τις πλευρές τις αλλαγές,  που θέλετε να κάνετε.

Από την άλλη ο αστεροειδής Εστία (Vesta) τονίζει τη διαίσθηση  και την σταθερότητα, έτσι μπορούμε πλέον να δεσμευτούμε απέναντι σε αυτά,  που θέλουμε να καταφέρουμε πολύ πιο εύκολα.  Σίγουρα έρχονται νέα ξεκινήματα, αλλαγές και δεσμεύσεις απέναντι πρώτα στον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Χείρωνας εισέρχεται στις 17 Απριλίου 2018  στο ζώδιο του Κριού, έτσι θα μας ωθήσει να θεραπεύσουμε πλέον πληγές,  αλλά και καταστάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και με ξεκινήματα. Για να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο πρέπει πρώτα οπωσδήποτε να έχουμε θεραπεύσει οτιδήποτε μας κρατάει πίσω.

Γενικά σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε.  Αναθεωρήσετε καταστάσεις αν χρειάζεται, είναι η στιγμή έτσι κι αλλιώς να δουλέψετε περισσότερο για όσα θέλετε να καταφέρετε με τον Κρόνο να εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στις 18 Απριλίου 2018  δίνοντας σας την ανάγκη να δουλέψετε αρκετά για να καταφέρετε τις επιθυμίες σας.

Ο Ήλιος περνάει πλέον στο ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου 2018 και μας βοηθάει να δούμε πιο ουσιαστικά θέματα,  τα οποία θέλουμε να σταθεροποιήσουμε, αλλά και να ολοκληρώσουμε από δω και πέρα.

Είναι η κατάλληλη περίοδο για να σκεφτείτε καλά θέματα,  που αφορούν στα οικονομικά σας, τη διατροφή σας,  αλλά και την πορεία των επαγγελματικών θεμάτων σας.  Φροντίστε να κρατήσετε σταθερή στάση σε νέες επαφές,  που θέλετε να κάνετε και να εκμεταλλευτείτε σωστά ευκαιρίες.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

nineteen − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.