Τη λειτουργία του ξεκίνησε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της νέας αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΜΑΖΙ στη Θεσσαλονίκη!

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
Τα ρεπορτάζ του www.typologos.com

Τη λειτουργία του ξεκίνησε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της νέας αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΜΑΖΙ στη Θεσσαλονίκη!

Του Νίκου Μόσχοβου, e-mail: contact@typologos.gr

Ήδη λειτουργεί το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της νέας αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι. («Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα») στην οδό Δαναϊδών 9, στη Θεσσαλονίκη.

( Φωτογραφία: Από την πρώτη επίσημη παρουσίαση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι. («Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα») που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του «Money Show», στη Θεσσαλονίκη).

«Φιλοδοξία μας, μέσα από τη Μ.Α.Ζ.Ι., είναι οι Θεσσαλονικείς να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές δράσεις και όχι με λόγια, να μας συναντούν εκεί που όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα βοηθάμε, στο βαθμό που μπορούμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», δήλωσε ο πρόεδρος της Μ.Α.Ζ.Ι, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» προσφέρει την ευκαιρία σε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να σταθούν πρακτικά στο πλευρό όσων κατοίκων της «Νύμφης του Θερμαϊκού», που το έχουν ανάγκη.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας είναι να στηριχθούν μεμονωμένα άτομα και μέλη οικογενειών, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή είναι άνεργα, καθώς κι άπορα.


Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας θα μπορέσουν μέσω του συγκεκριμένου χώρου να καλύψουν τις βασικές και πρωτογενείς τους ανάγκες, αφού θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν κυρίως τρόφιμα, καθώς και είδη ρουχισμού.

Επιπλέον, για την ενίσχυση του σκοπού του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» διοργανώνεται από την Μ.Α.Ζ.Ι κι ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο κατάστημα της κεντρικής οδού Τσιμισκή 92 από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου του 2011 έως και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου του 2011.

«Φιλοδοξία μας είναι οι Θεσσαλονικείς να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές δράσεις και όχι με λόγια, να μας συναντούν εκεί που όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα βοηθάμε, στο βαθμό που μπορούμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», τόνισε ο πρόεδρος της Μ.Α.Ζ.Ι., Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Μέλη της Μ.Α.Ζ.Ι. είναι επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι εφοριακοί, δικαστές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί κι άλλοι. «Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», είναι ένας χώρος, απ’ όπου οι άνεργοι και άποροι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν διάφορα τρόφιμα. Η προσπάθειά μας, στηρίζεται στην προσφορά των επιχειρήσεων και των εθελοντών», είπε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Ελίζα Σαλπιστή, (φωτογραφία).

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζεται από τους: Κωνσταντίνο Γκιουλέκα – πρόεδρο, Αλεξάνδρα Γωγούση-Σκανδάλη – γενική Γραμματέα, Κατερίνα Τζαμπάζη- αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Παρασκευά – Τταμία και Μαρία Αγγελίδου-Βαρσάνο – μέλος.

Ιδρυτικά Μέλη είναι οι: Κωνσταντίνος Γκιουλέκας του Πέτρου- βουλευτής, Αλεξάνδρα Γωγούση-Σκανδάλη- δικηγόρος, Χάιδω Τσάνταλη- επιχειρηματίας, Αναστασία Λαδένη- επιχειρηματίας, Ηρώ Τζελέπογλου- επιχειρηματίας, Αννύ Φώλια- επιχειρηματίας, Μαίρη Χατζάκου- επιχειρηματίας, Κατερίνα Τζαμπάζη- επιχειρηματίας, Παναγιώτης Παρασκευάς- εφοριακός υπάλληλος, Βλάσης Γωγούσης- ιατρός, Έλσα Παναγοπούλου,- συμβολαιογράφος, Παρθένα Ιωαννίδου- δικαστής, Ζωή Κουμπή-Νένδου- δικηγόρος, Μαρία Αγγελίδου-Βαρσάνο- επιχειρηματίας, Ελίζα Σαλπιστή- σύμβουλος θαλασσίου τουρισμού και επικοινωνίας,Δήμητρα Αϋφαντή- δικηγόρος, Στέλιος Κόης Χατζηλίδης- αρχιτέκτων, Χρύσα Μπαλτά- δικηγόρος, Κατερίνα Γουλανδρή- επιχειρηματίας κι Εμμανουήλ Σκανδάλης, μηχανολόγος μηχανικός.

©Typologos.com – 2011

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.