Τα ζώδια της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018

0
51

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018

Του δρ. Κωνσταντίνου Πάππα, Phd, Προέδρου του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

14:32:24,03/13/2018
Τα ζώδια της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ο Φθίνοντας μηνίσκος στον Υδροχόο σίγουρα τονίζει θέματα, τα οποία χρήζουν αλλαγής και ο Ήλιος θα βοηθήσει να δείτε νέες προοπτικές, όμως, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας,  σήμερα προσπαθήστε να βελτιώσετε όσο γίνεται την επικοινωνία σας,  με τους άλλους.

Κριός

Σήμερα στα επαγγελματικά σας,  θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη συμπεριφορά απέναντι σε συνεργασίες και σε όσους συναναστρέφεστε και να προσέξετε γενικότερα όσα θέλετε να πείτε,  αλλά και να κάνετε. Το σημαντικό είναι να δείχνετε την προθυμία σας, σε συνεργασίες αλλά και δυναμισμό σε νέα σχέδια σας. Διατηρήστε τις σχέσεις σας,  σε ισορροπία και βρείτε το χρόνο για να τις ενισχύσετε σήμερα, είναι ιδανική ημέρα για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ταύρος

Με καλύτερη διάθεση σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με επαγγελματικές υποθέσεις σας, είστε πιο παραγωγικοί σήμερα, θα καταφέρετε περισσότερα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετά και η διάθεσή σας,  βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε πλέον πιο σωστά καταστάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα οικονομικά θέματα σας,  πρόκειται να σας απασχολήσουν, προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα, ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για την διεκπεραίωσή  τους. Ενεργήστε προσεκτικά,  αλλά και υπομονετικά γενικά σε νέα σας σχέδια. Στις ερωτικές σας σχέσεις εξετάστε όσα συμβαίνουν και επιλύσετε παλαιές εντάσεις μία και καλή συζητώντας πιο ουσιαστικά για όσα αισθάνεστε.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις, η ειλικρινής διάθεσή σας,  θα βοηθήσει να ομαλοποιήσετε καταστάσεις και να κατανοήσετε περισσότερα για όσους συναναστρέφεστε. Μπορείτε να σκεφτείτε γενικότερα σήμερα καλύτερα θέματα,  που σας απασχολούν,  αλλά και να είστε πιο αποφασιστικοί, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αλλά και να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα.

Λέων

Η σημερινή ημέρα για σας μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική, αρκετά σας απασχολούν και μπορεί κάποια πράγματα να είναι περίπλοκα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα από την αρχή της ημέρας για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Κινηθείτε γενικότερα σήμερα με ηρεμία μέσα σε συνεργασίες. Στις προσωπικές σχέσεις σας,  το σημαντικό είναι να προσεγγίσετε τους άλλους και να μην αμελήσετε τις σχέσεις σας,  που έχουν ανάγκη από φροντίδα αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα μπορείτε γενικότερα να κατανοήσετε περισσότερα για το παρελθόν σας και όσα έχουν συμβεί μέχρι και τώρα, σήμερα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μπορείτε να κινηθείτε για νέα σχέδια σας, αλλά και να εκτιμήσετε τη μέχρι και τώρα πορεία σας. Στις προσωπικές σχέσεις σας,  μιλήστε περισσότερο με κοντινά πρόσωπα σας, και προσεγγίστε ζητήματα που σας απασχολούν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ζυγός

Αποφύγετε να μεταφέρετε σήμερα το άγχος που μπορεί να έχετε σε άλλους τομείς μέσα στις προσωπικές σχέσεις σας, ότι και αν σας απασχολεί,  προσπαθήστε να το εμπιστευτείτε σε κοντινά πρόσωπα σας,  που θα μπορέσουν σήμερα να σας συμβουλέψουν σωστά. Ακόμα και αν και τα πράγματα δεν προχωράνε,  όπως τα θέλετε, κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα αλλά και αποφασιστικότητα για να τα βελτιώσετε.

Σκορπιός

Σήμερα πριν πάρετε αποφάσεις,  αλλά και πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε καλό είναι να σκεφτείτε περισσότερο κατά πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε νέες απαιτήσεις.  Η σταθερότητά σας,  μετράει ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, γι’ αυτό σήμερα προσπαθήστε να προσεγγίσετε σωστά όσα υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Στις σχέσεις σας, έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους και η ευαισθησία σας σήμερα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεών σας.

Τοξότης

Σήμερα πιστέψτε περισσότερο στις ικανότητές σας, μπορείτε να καταφέρετε αρκετά και να βελτιώσετε καταστάσεις, ακόμα και αν αρκετά μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει στον τομέα των επαγγελματικών σας,  μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε καλύτερα κάποια πράγματα και να έχετε υποστήριξη από τους άλλους. Φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας και προσέξτε έξοδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις τα συναισθήματα που μπορείτε να εκδηλώσετε προς αγαπημένα σας πρόσωπα προωθούν σήμερα την ενίσχυση των σχέσεών σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα,  που έχουν προκύψει.

Αιγόκερως

Το σημαντικό είναι να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία, αρκετά πράγματα στα επαγγελματικά σας,  μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει, όμως,  ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, και όσα πρέπει να κάνετε σήμερα, το ομαδικό πνεύμα σίγουρα βοηθάει σε συνεργασίες. Προχωρήστε με προσοχή τα σχέδια σας,  ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Στις προσωπικές σχέσεις σας, κάποια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να υπάρχει και αυτό να μη βοηθάει σήμερα, έτσι για να αποφύγετε παρεξηγήσεις προσπαθήστε να κινηθείτε αρμονικά με τους άλλους, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

Υδροχόος

Αν κάποια πράγματα θεωρείτε πως τον τελευταίο καιρό είναι μπερδεμένα σήμερα μπορείτε να τα κατανοήσετε περισσότερο, παρασκήνια που υπάρχουν,  αλλά και υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις πριν ενεργήσετε ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας,  αλλά και σε ότι αφορά στα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σχέσεις σας,  προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα καταστάσεις, όμως,  αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις προσωπικές σχέσεις σας, είστε σήμερα πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους, μπορείτε να κατανοήσετε την στάση τους, αλλά και η θετική διάθεσή σας,  θα βελτιώσει καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας,  έχετε ανάγκη να προχωρήσετε πλέον τα σχέδιά σας και να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, όμως,  είναι απαραίτητο να κινηθείτε πιο ενεργητικά και να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

15 + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.