Τα ζώδια της Τρίτης 15 Μαΐου 2018

0
96

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Μαΐου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

11:21:43,05/15/2018
Τα ζώδια της Τρίτης 15 Μαΐου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, εξετάστε καλύτερα νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας,  και ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις σας. Λέοντες, σήμερα τα συναισθήματά σας,  αλλά και η αποφασιστικότητά σας,  βοηθάνε τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα που θα παρουσιαστούν στο  χώρο της  εργασίας σας,  θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πράγματα που ίσως δε βλέπατε όλο αυτό το διάστημα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι ευνοϊκές για τα επαγγελματικά σας. Ο συναισθητικός κόσμος σας,  είναι έτοιμος να δεχτεί μικρές διαφωνίες και να τις περάσετε αμέτοχοι, καθώς  και χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μικρή ανασφάλεια θα σας παρασύρει στο να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και τα καθήκοντά σας. Βρεθείτε όσο το δυνατόν σε χώρους που σας προσφέρουν ασφάλεια. Σε άτομα εμπιστοσύνης μπορείτε να  εξομολογηθείτε  τους φόβους σας, και τις ανασφάλειές σας, ώστε να δώσουν την ανάλογη βοήθεια που χρειάζεστε. Η διαίσθησή σας,  θα σας οδηγήσει σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσεκτικές ενέργειες θα είναι ευνοϊκές σήμερα, ώστε να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα,  που έχουν παρουσιαστεί στο χώρο  της εργασίας  σας. Οι αναπολήσεις στο παρελθόν θα σας φέρουν κοντά με ανθρώπους που είχατε κοινά πιστεύω και κοινές επιδιώξεις. Η διάθεσή σας,  θα βοηθήσει τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διπλωματία που σας διακατέχει σήμερα θα βοηθήσει να ξεπεράσετε αναίμαχτα ότι κριτικές προκύψουν για την προσωπικότητά σας, στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να προσέξετε την διάθεσή σας,  απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπά  σας,  και η οποία μπορεί να παρουσιάσει εναλλαγές. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τον εσωτερικό κόσμο σας.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σήμερα σας ωθεί να εξετάσετε καλύτερα και να ασχοληθείτε με νέα σχέδια σας. Η επικοινωνία σας,  με άτομα που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις,  θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Οι τρόποι προσέλκυσης απέναντι σε άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν, θα είναι ήπιοι βελτιώνοντας κάποια θέματα, θα πρέπει –όμως – να ελέγξετε την συμπεριφορά σας, να μη βγάλει έναν οξύθυμο χαρακτήρα και ανατρέψει τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας,  σήμερα δε βοηθάει να ξεπεράσετε γεγονότα που μπορεί να συμβούν και προσέξτε τις εντάσεις. Προσέξτε μην παρασύρεστε από την κακή ψυχολογία σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε σήμερα να μην έρθετε σε επαφή με άτομα, τα οποία θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Μετατρέψτε την ενέργειά σας, σε δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό θα σας δώσει άλλη οπτική στην καθημερινότητα σας, η οποία με την σειρά της,  έχει γίνει μία ρουτίνα. Οι σκέψεις σας, έχουν τη δύναμη να δώσουν χρώμα στη ζωή σας. Οι ακραίες επιθυμίες θα πάρουν θέση στη ζωή σας,  και θα δώσουν μία αντισυμβατική διάθεση με τα πράγματα που κυλούν γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε καλύτερα με πράγματα, τα οποία  αφορούν υποθέσεις που δε χρειάζεται να έρθετε σε συνεννόηση με άλλα άτομα. Η ψυχολογία σας, παρουσιάζει μία ψυχρότητα και δε σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία καταστάσεις και γεγονότα. Προσπαθήστε να απομονωθείτε και να νοιώσετε την ασφάλεια,  που χρειάζεστε για να ισορροπήσουν τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη σήμερα για να μπορέσετε με ευχέρεια να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό τομέα σας. Η διάθεση να διασκεδάσετε είναι έντονη σήμερα, ίσως είναι ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τα βλέπετε όλα αρνητικά γύρω σας και αποσύρεστε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Αυτό θα σας φέρει αρνητικούς  αντίκτυπους στο μέλλον και προσεγγίστε σωστά σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν.  Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμφανίσει σκηνές ζηλοτυπίας και ανασφάλειας προς το/τη  σύντροφό σας. Επικεντρωθείτε σε ότι σας κάνει χαρούμενους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή  σας,  είναι αρκετά ευδιάθετη σήμερα και θα σας βοηθήσει να κάνετε ενέργειες για τον εαυτό σας. Τα διλήμματα, λοιπόν, δεν έχουν θέση για το πώς θα λειτουργήσετε και θα περάσετε ευχάριστα. Η μέρα είναι μόνο για σας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, χωρίς ενοχές και δισταγμούς. Εξάλλου,  ξέρετε μέχρι που είναι τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας, σήμερα ευνοείται και εκπέμπετε έντονα και στους άλλους. Η διπλωματική τάση σας,  είναι το πρωταρχικό στοιχείο που θα σας δώσει την ώθηση να ανεβάσετε τον πήχη στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι λεπτομέρειες σήμερα δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα στην σχέση σας, διότι τα πράγματα θα πάρουν αρνητικές διαστάσεις. Επωφεληθείτε από την ήρεμη ατμόσφαιρα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

8 + 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.