ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟ

5 Responses

 1. Άγγελος Δάπης says:

  Στις μέρες μας, είναι πλέον απαραίτητες τέτοιες εκθέσεις σαν αυτή, αφού με το τρόπο αυτό ο κόσμος, με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα προβλήματα που βιώνει, χρειάζεται να μαθαίνει πράγματα για την ιστορία του. Για τον λόγο αυτόν, είναι σημαντικό να μας υπενθυμίζονται τέτοια γεγονότα.
  Θοδωρής Δημητρακόπουλος, Χρήστος Τσιούρας, Άννα Καλιακάτσου

 2. Διονύσης says:

  Με εντυπωσίασαν τα αντικείμενα της έκθεσης. Θα χρειάστηκε πολύς κόπος και χρόνος για να μαζευτούν. Μπράβο στον κύριο Νικόλτσιο!

 3. Δεσποινα Δ says:

  Θεωρώ πως η άποψη του Νικόλτσιου περί της μέριμνας των δήμων για τα μουσεία ισχύει εν μέρει καθώς πιστεύω πως έχει μεν δίκιο πως οι δήμοι δε μεριμνούν όσο θα έπρεπε για τα μουσείααλλά θεωρώ τον τρόπο με τον οποόι το παρουσιάζει λιγο υπερβολικό!

 4. ανδριαννή says:

  Γενικά η άποψή μου για την έκθεση είναι καλή, όμως διαφωνώ με κάποια σημεία της συνέντευξης του κ. Νικόλτσιου. Για παράδειγμα εκεί που λέει ότι η κυβέρνηση δε δίνει τα απαραίτητα κονδύλια για την ίδρυση μουσείων, ότι κανείς δε πρέπει να βασίζεται στη βοήθεια του υπουργείου, ότι οι άνθρωποι δε δίνουν την απαράίτητη σημασία στη λαογραφική ιστορία. Παντού έχει δικοιο, αλλά κατά τη γνώμη μου οι απόψεις του είναιν απόλυτεσ, υπερβολικές και καθολικές. Δε συμβαίνει πάντα αυτό.

 5. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ says:

  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.