ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΝΗΣ: Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ, Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ, Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ

5 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η spatholouros λέει:

    Άσε μας ρε Ράνη. Υποκριτής είσαι ρε σαν όλους τους άλλους. Δηλαδή αν γίνει ιδιωτική η ναυτική εκπαίδευση θα βάζεις Έλληνες ανθυποπλοιάρχους στα πλοία σου; Γιατί τώρα στο ένα πλοίο με ελληνική σημαία που διαθέτεις, έχεις 4 Έλληνες μέσα. Μόνο. Και ανθ/χο κανέναν. 2 Φιλιπινέζους. Ίσως επειδή η κρατική ναυτική εκπαίδευση δεν είναι επαρκείς στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τους προτιμάς. Γεμάτοι είναι η αγορά από αξιωματικούς. Δεν το ξέρεις; Βάλε και στα άλλα 2 σου πλοία ελληνική σημαία και ανέβασε λίγο τους μισθούς των υπ/χων, εκσυγχρόνισε και λίγο τα πλοία σου γιατί με πορδές αυγά δεν βάφονται. Έτσι έχω μάθει στο χωριό μου. Ιδιωτική ναυτική εκπαίδευση και κολοκύθια. Όλα για το προσωπικό σου συμφέρον τα κάνεις καπτα Σπύρο. Για να κονομήσεις και από τις σχολές σου. Αλλά ευτυχώς δεν είσαι ο χειρότερος όλων. Απλά είσαι ένας ακόμα που θέλει να ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων ναυτικών.

  3. Ο/Η Εύα Μαρινάκη λέει:

    Ο κύριος που υπογράφει spathοlouros, πριν σχολιάσει, θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί καλύτερα. Καταρχήν η εταιρεία του κ. Ράνη δεν έχει ένα ελληνικό πλοίο , αλλά δύο. Το τρίτο είναι υπό κυπριακή σημαία. Και στα τρία πλοία υπάρχει Έλληνας Ανθυποπλοίαρχος και Έλληνας Γ’ Μηχανικός και αυτό μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει στελέχη από νέους Έλληνες ναυτικούς. Να πω επίσης σε αυτά τα πλοία υπάρχουν και Έλληνες δόκιμοι αξιωματικοί Γέφυρας αλλά και Μηχανής. Δεν θέλω να πω περισσότερα διότι δεν υπάρχει λόγος όμως εκείνο που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι πως θα ήταν ευτύχημα αν σε όλες τις εταιρείες (με ολοκαίνουργια ή παλαιότερα πλοία) τα στελέχη του Γραφείου ενδιαφέρονταν τόσο πολύ για τους ναυτικούς των πλοίων τους , όπως συμβαίνει στην εταιρεία του κ.Ράνη.

  4. Ο/Η παπαδοπούλου Ντίνα λέει:

    εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα πλοία που έχει ή δεν έχει..εγώ ξέρω ότι είναι ένας ονειοπόλος ταξιδευτής της ζωής κι άνθρωπος που δίνει ευκαιρία στους νέους, να βρούνε το δρόμο τους. όλα τάλλα είναι …μπαρμπουτσαλα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.