ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ» 

Σεμινάρια Νεοελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας με συμβολιική τιμή για μονονογονείς, ανέργους, φιλότεχνους και δωρεάν για τα ΑΜΕΑ από την Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμιογών- ΚΟΙΝΣΕΠ!

Σεμινάρια Νεοελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας με συμβολιική τιμή για μονονογονείς, ανέργους, φιλότεχνους και δωρεάν για τα ΑΜΕΑ από την Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών- ΚΟΙΝΣΕΠ!

Σεμινάρια Νεοελληνικής και Ξένης  Λογοτεχνίας για μονογονείς,  ανέργους, ή γενικά φιλότεχνους με συμβολική τιμή συμμετοχής και για άτομα με αναπηρία με ελεύθερη (δωρεάν)  είσοδο προκηρύσσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Ομιλητής- συντονιστής θα  είναι ο λογοτέχνης και κοινωνιολόγος, κ. Ιωάννης Αρκέτος.  Τα σεμινάρια θα μπορέσει  να παρακολουθήσει κλειστή ομάδα  12 συμμετεχόντων  ανά κύκλο παράδοσης. Οι παραδόσεις  θα πραγματοποιούνται στα γραφεία  της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  (Λαγκαδά 12, 3ος όροφος, Τ.Κ.  54630, τηλέφωνο: 6944-18.17.72, e-mail: info@ekief.gr  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) .

Ο κάθε κύκλος  παράδοσης θα διαρκέσει ένα τρίμηνο ( συνολικά 12 συναντήσεις διάρκειας μιάμισης ώρας  ) με το περιθώριο  της εξάντλησης κάποιων   θεμάτων  σε μια επιπλέον συνεδρία, στη περίπτωση που δεν μπορεί να εξαντληθεί το θέμα.

Πριν από την έναρξη των παραδόσεων θα πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική συνάντηση των συμμετεχόντων με τον συντονιστή.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα έχουν τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες να επεξεργαστούν  χαρακτηριστικά κείμενα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, να εμβαθύνουν σ’ αυτά και μέσω γραπτών  εργασιών  να αναπτύξουν δεξιότητες  στο γραπτό λόγο τους.

Οι γραπτές εργασίες των συμμετεχόντων θα εκδοθούν  σε CD– Βιβλίο ή ebook  από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. 

Η συμβολική τιμή συμμετοχής για μονογονείς ή ανέργους διαμορφώνεται  στα 55 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), ενώ για τους γενικά φιλότεχνους είναι 70 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).  

Για τα ΑμΕΑ είναι δωρεάν. Παρέχονται δωρεάν γραπτές σημειώσεις  προς όλους τους συμμετέχοντες,  στους οποίους θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες μονογονείς κι άνεργοι ή γενικά φιλότεχνοι, που θα δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια  Νεοελληνικής και Ξένης  Λογοτεχνίας θα μπορέσουν  μαζί με τα  παιδιά τους  να παρακολουθήσουν δωρεάν  δύο πολιτιστικές   εκδηλώσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Πληροφορίες παρέχονται κι εγγραφές γίνονται (κατόπιν  τηλεφωνικού ραντεβού)  στα γραφεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  στην οδό Λαγκαδά 12, Τ.Κ. 54630, Κέντρο Θεσσαλονίκης,  e-mail: info@ekief.gr και τηλέφωνο για το ραντεβού: 6944-18.17.72).

 http://www.ekief.gr/

Facebook σελίδα: 

https://www.facebook.com/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-1572256556400280/

 

©Typologos.com 2016

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.