Ποιες υπηρεσίες προβολής θα παρέχει η ΝΜΟS

Ποιες υπηρεσίες προβολής  θα παρέχει η ΝΜΟS  

Του Νίκου Μόσχοβου, e-mail: nikmoshov@gmail.com

Μπορείτε από τώρα να επικοινωνείτε με τα υπό διαμόρφωση γραφεία της nmos  στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης 2310286962 και 6944181772 ή μέσω skype  στο nikos.moshovos1 ή στο email: nikmoshov@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την πιθανή ένταξη στο υπό διαμόρφωση πελατολόγιο της nmos.

Μπορείτε από τώρα να επικοινωνείτε με τα υπό διαμόρφωση γραφεία της nmos στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης 2310286962 και 6944181772 ή μέσω skype στο nikos.moshovos1 ή στο email: nikmoshov@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την πιθανή ένταξη στο υπό διαμόρφωση πελατολόγιο της nmos.


Στον ιδιαίτερο τομέα της προβολής θα παρέχει – συν τοις άλλοις –  η νέα ατομική  εταιρεία nmos του  δημοσιογράφου, Νίκου Μόσχοβου, που ιδρύεται  πολύ σύντομα με έδρα στη Θεσσαλονίκη και με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αναλυτικότερα, η nmos  δύναται να παράσχει  υπηρεσίες προβολής  κάθε φυσικού προσώπου, της  οποιαδήποτε επιχείρησης, του  κάθε σωματείου ή του οποιοδήποτε  μη κερδοσκοπικού φορέα  μέσω του Google AdWords  ή άλλων εξειδικευμένων affiliates.


Συνάμα θα παράσχει  υπηρεσίες προβολής μέσω της ενημερωτικής δημοσιογραφικής  ιστοσελίδας www.typologos.com και των άλλων υπό διαμόρφωση  projects της  εταιρείας. .

Μπορεί, μάλιστα,  να  αποστείλει μαζικά ή ιδιαίτερα μηνύματα τύπου   SMS ή emails σε ομάδες στόχους ή πρόσωπα, ώστε  να προβληθούν   προϊόντα,  υπηρεσίες,  ενέργειες, πρωτοβουλίες  και εκδηλώσεις – γεγονότα- δρώμενα.

Ως εταιρεία  αναζητά πρωτότυπους χώρους προβολής για τους πελάτες της.

Επιπλέον, η nmos  θα  παράσχει μια πλήρη γκάμα ενεργειών δημοσιότητας, με στόχο την κατάλληλη προβολή φυσικών προσώπων,  επιχειρήσεων, φορέων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ιδρυμάτων.

Θα παράγει  και θα  υλοποιεί  προγράμματα προβολής- δημοσιότητας, τα οποία θα  καλύπτουν  τις πιο σύγχρονες ανάγκες.

Δύναται, δε, να εντάξει κάθε φυσικό πρόσωπο ή ιδιωτικό δημόσιο   πρόσωπα σε καταλόγους δημοσιότητας ή μπορεί  να συντάξει – προωθήσει  ένα ιδιαίτερο βιογραφικό  ή προφίλ, ώστε να τοποθετηθεί- αναρτηθεί- δημοσιευτεί  σε εγκυκλοπαίδειες ή στο διαδίκτυο.

Εκπονεί  στρατηγικές  για την τόνωση του προφίλ  του  κάθε φυσικού προσώπου ή ιδιωτικού- δημοσίου φορέα.

Η προβολή αποτελεί σήμερα σημείο – «κλειδί» για κάθε άνθρωπο. Η  επικοινωνία  – με τη  nmos μπορεί ν’  αποτελέσει το κατάλληλο πρώτο  βήμα  προς την υλοποίηση του στόχου σας.

Μπορείτε από τώρα να επικοινωνείτε με τα υπό διαμόρφωση γραφεία της nmos  στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης 2310286962 και 6944181772 ή μέσω skype  στο nikos.moshovos1 ή στο email: nikmoshov@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και  για την πιθανή ένταξη στο υπό διαμόρφωση πελατολόγιο της nmos.

©Typologos.com 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.