Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη στην Αθήνα

0
47

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου  Παναγιώτη στην Αθήνα

15:28:14,11/13/2017
H ζωή ενός παιδιού είναι επάνω απ’ όλα και γι αυτό το λόγο θα πρέπει να γεμίσει από κόσμο το γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης»

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου από την ηλικία των 3 ετών, θα διεξαχθεί στις 6.30 το απόγευμα της  Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017 στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης».

Η Διοργάνωση ανήκει στα σωματεία του Δήμου Βύρωνα (Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρωνα, Δόξα Βύρωνα) και στο Σύνδεσμο Οπαδών της Δόξας Βύρωνα «Blue Army» του οποίου αποτελεί και πρωτοβουλία. Η όλη διοργάνωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα. Στον αγώνα  αναμένεται να  συμμετάσχουν  γνωστοί άσσοι του ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι του Βύρωνα, ηθοποιοί κι άλλοι επώνυμοι.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη,  ο οποίος χρειάζεται το ποσό των  335.000 ευρώ για να μεταβεί για θεραπεία στις Η.Π.Α. Η γενική είσοδος τιμάται μόλις 5 ευρώ.«Είναι χρέος μας να είμαστε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο «Δημήτρης Νικολαΐδης», τονίζει ο Δήμος  Βύρωνα με ανακοίνωσή του.

©Typologos.com 2017

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

18 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.