Παράταση για το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Παράταση για το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

15:09:10,06/18/2018

To Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης αποδεικνύεται παντός καιρού

Παράταση  για πρώτη φορά  στην ιστορία του θεσμού δόθηκε στο 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, επειδή το ζήτησαν οι ίδιοι οι επισκέπτες του! Έτσι, το φεστιβάλ θα λειτουργήσει έως  και την επόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στην παραλία του Λευκού Πύργου.

Η παράταση της λειτουργίας των περιπτέρων παρέχει τη δυνατότητα στους χιλιάδες περιπατητές – επισκέπτες να γνωρίσουν τη  σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή.

Οι χιλιάδες μικροί και μεγάλοι  σε ηλικία  αναγνώστες  μπορούν να βρουν  πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις στα εκθετήρια,  όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 150 εκδότες απ’  όλη τη χώρα.

Σημειωτέον ότι  οι φετινές  παράλληλες εκδηλώσεις «φιλοξενήθηκαν»  στο χώρο της εξέδρας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου  πραγματοποιήθηκαν μουσικές εκδηλώσεις,  χορευτικές – θεατρικές παραστάσεις,  αναπαραστάσεις τεχνών, παρουσιάσεις  βιβλίων και προβολές ντοκιμαντέρ.

Οι   διοργανωτές του συγκεκριμένου θεσμού πάντοτε  δίνουν   βήμα  και υποστηρίζουν  δημιουργούς της Βόρειας Ελλάδας  αναδεικνύοντας τις ικανότητες, που διαθέτουν στους τομείς του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών.

Το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων : Εσωτερικών( Μακεδονίας Θράκης),  Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ώρες λειτουργίας των περιπτέρων είναι οι εξής:

Καθημερινά  από τις 6. 30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ  και την Κυριακή  από τις 11  το πρωί  έως  και 2 το μεσημέρι,  καθώς και  6.30 το απόγευμα – 11 το βράδυ.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.