Σημείο συνάντησης του κλάδου θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη

Σημείο συνάντησης του κλάδου θα αποτελέσει  το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη

14:15:57,01/19/2018

Οι ζαχαροπλάστες της Ελλάδας θα συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν το μέλλον του κλάδου

Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου  2018 στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

Το συνέδριο  θα πραγματοποιηθεί υπό την οργανωτική ευθύνη της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και  τελεί  υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, ενώ  γίνεται  με τη στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Οι εργασίες θα επικεντρωθούν  σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Το συνέδριο  θα φιλοξενήσει την πρώτη μέρα ( Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018)  και τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Επίσης, από τις 10 το πρωί έως και τις δυο το μεσημέρι  του  Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί και μια συνεδριακή εκδήλωση με τους εξής άξονες: «Στρατηγικές branding», «Σενάρια για την εξέλιξη μιας μικρής επιχείρησης ζαχαροπλαστικής» και «Πιστοποίηση του επαγγέλματος του ζαχαροπλάστη».

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.