Ο 6ος Κολυμβητικός Διάπλους Ολυμπιάδας

0
233

Ο 6ος Κολυμβητικός Διάπλους Ολυμπιάδας

16:39:45,06/11/2018
Αναμένεται γερός συναγωνισμός από τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες

Toν 6ο Κολυμβητικό Διάπλου Ολυμπιάδας διοργανώνει η «Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση» σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής στις 9.30 το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018 στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη.

Ο αγώνας πραγματοποιείται στα πλαίσια των «Αριστοτέλειων» εκδηλώσεων που τελούνται κάθε χρόνο στην περιοχή και η συμμετοχή είναι  δωρεάν.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους, καθώς  και βρίσκονται σε άρτια φυσική –  ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην  ηλεκτρονική διεύθυνση info@openwater.gr.

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές. Το σημείο συγκέντρωσης για την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 1 Ιουλίου 2018) θα είναι το beach bar Vertigo στην παραλία της Ολυμπιάδας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις  9.30 το πρωί  και οι αθλητές  θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, ώστε  να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσει, καθώς και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.

Ο αγώνας έχει 2 σκέλη των 3 χιλιομέτρων,  το καθένα:

Η εκκίνηση του 1ου σκέλους θα δοθεί στις  9.30 το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018  από την παραλία της Ολυμπιάδας μπροστά από το beach bar Vertigo και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη  (με σημαδούρες και βάρκες) διαδρομή έως και  το νησάκι Καυκανάς, τόπο εξορίας της Ολυμπιάδας, μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η εκκίνηση του 2ου σκέλους θα δοθεί στις 11.30 το πρωί της ίδιας ημέρας  από το νησάκι Καυκανάς και οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη (με σημαδούρες και βάρκες)  διαδρομή έως και  την παραλία του χωριού.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο  όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.).

Πριν από  την εκκίνηση οι αθλητές/αθλήτριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – ενδιαφερόμενες να επικοινωνούν με τα  εξής τηλέφωνα:
Κώστας Μπενάκης : 6956 666659
Δανάη Μενεξιάδη : 6947 815819 (απογευματινές ώρες)
Φάνης Δρογαλάς : 6987  140533.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook είναι η εξής:

https://www.facebook.com/events/1731987556895292/

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

eight + 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.