Δύο παραστάσεις λόγου και μουσικής επάνω σε ποίηση Μιχάλη Κατσαρού και Μίλτου Σαχτούρη

Δύο παραστάσεις  λόγου και μουσικής επάνω σε ποίηση Μιχάλη Κατσαρού και Μίλτου Σαχτούρη  

14:27:08,12/01/2017

Τα τραγούδια παρουσιάζονται με πιάνο, κοντσερτίνα και φωνή. Ταυτόχρονα εναλλάσσονται αντιστικτικά με τα ποιήματα του αναλογίου

Δύο παραστάσεις  λόγου και μουσικής επάνω σε ποίηση των  Μιχάλη Κατσαρού και Μίλτου Σαχτούρη θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο του 2017 στην Αθήνα. Η πρώτη θα γίνει στις 9 το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017 στην Μπουάτ «Απανεμιά», που βρίσκεται στη συμβολή  των οδών Μνησικλέους & Θόλου 4, στην Πλάκα. Η δεύτερη θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ του Σαββάτου  30 Δεκεμβρίου 2017 στον πολυχώρο «Διέλευσις» , που βρίσκεται στη συμβολή  των οδών Λέσβου 15 & Πόρου, στην  Κυψέλη.

Ο κυρ- Μιχάλης Κατσαρός
σε καφετερία στο Σύνταγμα. Photo Copyright: Νίκος Μόσχοβος

Η παράσταση περιλαμβάνει 2 μέρη με πρωτότυπα μελοποιημένα ποιήματα,  καθώς και απαγγελία από το ποιητικό έργο του Μιχάλη Κατσαρού, αλλά  και του Μίλτου Σαχτούρη.

Τα τραγούδια παρουσιάζονται με πιάνο, κοντσερτίνα και φωνή. Ταυτόχρονα εναλλάσσονται αντιστικτικά με τα ποιήματα του αναλογίου. Η κεντρική ιδέα της παράστασης είναι να συνδιαλλαγούν η μουσική και ο  λόγος, έχοντας κοινό τόπο την ποίηση. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος δύο μουσικοί και μια ηθοποιός.

 

Τη μουσική συνέθεσε ο Γιάννης Μαλλούχος, ο οποίος θα βρίσκεται και στο πιάνο. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσει η Γιούλη Περβολαράκη, η οποία θα παίξει την κοντσερτίνα της. Τα ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός, Μαρία Μαλλούχου.

©Typologos.com 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.