Κίνητρα ανάπτυξης νέων διεθνών αεροπορικών δρομολογίων

0
46

Κίνητρα για την ανάπτυξη νέων διεθνών  αεροπορικών δρομολογίων προσφέρει  η Fraport Greece

O γενικός διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος

Στη δημιουργία κινήτρου που ανοίγει το δρόμο για την εισαγωγή νέων διεθνών αεροπορικών δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες «προχώρησε» η Fraport Greece με  στόχο τη στήριξη του τουρισμού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ήτοι, η  εταιρεία  παρέχει  έκπτωση  στα αεροναυτιλιακά τέλη της τάξεως του 50% κατά τους χειμερινούς μήνες  από τη χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.

Η εφαρμογή του μέτρου είναι ενταγμένη στον προγραμματισμό της εταιρείας, που «κινείται» για την επίτευξη  του επιχειρηματικού στόχου  σχετικά με την ανάπτυξη της κίνησης μέσω της εφαρμογής ενός προγράμματος  κινήτρων, διάρκειας 2 ετών, αρχής γενομένης από τον χειμώνα του 2018 – 2019. Το πρόγραμμα αυτό  στοχεύει στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών,  ώστε να εισάγουν νέα  διεθνή δρομολόγια κατά τη  διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Αν και  η   τιμολογιακή πολιτική αεροναυτιλιακών τελών   είναι ήδη  ανταγωνιστική δρα η Fraport Greece προς την κατεύθυνση επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Για το κίνητρο  ανάπτυξης νέων δρομολογίων  ( μέσω των εκπτώσεων κατά 50% στα αεροναυτιλιακά τέλη)  κατά τη διάρκεια του χειμώνα εκτιμάται από ειδικούς  ότι θα διευρύνει τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης σε 14 ελληνικούς τουριστικούς  προορισμούς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται με αυτό τον τρόπο να ενδυναμώσει η Fraport Greece τις συνεργασίες, που αναπτύσσει  ήδη με τις αεροπορικές εταιρείες.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το συγκεκριμένο κίνητρο θα βοηθήσει στην αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά τους χειμερινούς μήνες και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί το μεγαλύτερο ζητούμενο – πρόκληση  για τις τοπικές κοινωνίες, καθώς  και για εμάς.

Στην Fraport Greece καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί και να τονωθεί περαιτέρω η ανοδική τάση που καταγράφεται στα 14 ελληνικά αεροδρόμια αποδεικνύοντας ότι πιστεύουμε στη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,  το οποίο προσδοκούμε να το θωρακίσουμε απέναντι στις όποιες διακυμάνσεις παρουσιάζονται στις ανταγωνιστικές αγορές και να καταστήσουμε ελκυστικό επί 365 μέρες το χρόνο.

Μέσω συγκεκριμένων και στοχευμένων δράσεων και συνεργειών, συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο μας,  συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της τοπικής , καθώς και της εθνικής οικονομίας», δήλωσε  ο γενικός διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης  της Fraport Greece  Γιώργος Βήλος.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

sixteen − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.