24.500 εμπορικοί επισκέπτες από 18 χώρες στις Infacoma & Aquatherm 2018

0
90

24.500 εμπορικοί επισκέπτες  από 18 χώρες στις Infacoma & Aquatherm 2018

14:50:35, 02/13/2018
Χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκε τις Infacoma και Aquatherm

Με 24.500 εμπορικούς επισκέπτες από 18 χώρες, 630 επαγγελματικά «ραντεβού» μεταξύ Ελλήνων εκθετών και εκπροσώπων από εννέα κράτη, αλλά και με 230 εκθέτες «έριξαν αυλαία»  οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2018, ξεπερνώντας τους στόχους που είχαν θέσει.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι κλάδοι της  δόμησης,  ανακαίνισης, θέρμανσης, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και spa  για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες , βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσα από τις δύο εκθέσεις.

Αμφότερες  οποίες ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις των συμμετεχόντων και των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών που έδωσαν το «παρών» στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 9 έως και  τις 12 Φεβρουαρίου 2018,  επιβεβαιώνοντας τον ισχυρό εμπορικό χαρακτήρα του εκθεσιακού «διδύμου».

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις σημαντικότερες τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις σημαντικότερες τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν.

Επίσης, ανέδειξαν   τις οικονομικά προσιτές εφαρμογές, τη  χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των  υδάτινων πόρων, τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών κ.ά.

 Σημαντική παρουσία είχε και ο κλάδος της πισίνας. Δεν έλειψαν,  όμως,  και οι παράλληλες εκδηλώσεις με το δικό τους ξεχωριστό και εξειδικευμένο ενδιαφέρον, όπως ήταν οι ενημερωτικές ημερίδες που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες του κλάδου.

Το σημαντικό εκθεσιακό «δίδυμο», το οποίο συνδιοργανώθηκε από τη Δ.Ε.Θ. -Helexpo και την εταιρεία Be Best, ανανεώνει το «ραντεβού» του με τον κλάδο για την επόμενη χρονιά, κρατώντας ως παρακαταθήκη την ικανοποίηση των εκθετών και το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

8 + twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.