Παναγιώτα Μωραΐτη

Πάντα είχα επίκεντρο τον άνθρωπο και με κέρδιζε η ευγένεια, καθώς και η αλληλεγγύη. Αυτό με οδήγησε στο να σπουδάσω Φυσικοθεραπεία στο Αλεξάνδρειο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Θεσσαλονίκης. Αφού ολοκληρώθηκαν οι σπουδές μου, ακολούθησαν κάποιες εξειδικεύσεις, που αφορούσαν στην αποκατάσταση σε άτομα με βλάβες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Ήρθα σε επαφή με τον χώρο του βελονισμού παρακολουθώντας σεμινάρια και βάζοντας και άλλα όπλα στη «φαρέτρα» μου.Εργάστηκα σε κέντρο αποκατάστασης και σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια.

Έκανα θεραπείες σε παιδιά με κινητικές δυσλειτουργίες και ήρθα αντιμέτωπη με ευαίσθητα κομμάτια του αυτισμού της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (Δ.ΕΠ.Υ.), του συνδρόμου Down, καθώς κι άλλων κινητικών δυσλειτουργιών.

Ασχολήθηκα στην πορεία με το κομμάτι του τουρισμού και τη διαχείριση του SPA  σε ξενοδοχειακές μονάδες. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στο clinical Pilates θέτοντας νέους στόχους όσον αφορά στο κομμάτι της υγείας και της ευεξίας. Μιλάω Αγγλικά σε επίπεδο LOWER. Αγαπώ τις τέχνες και τα γράμματα το λόγο, καθώς και κάθε μορφή έκφρασης.

©Typologos.com 2021