Ιωαννα Λαδα

Τι   μπορεί να λατρεύει  ένα 13χρονο  κορίτσι  στα ’80s ? Τον  αθλητισμό ; τη μόδα; ή τη μουσική ;

Ε, λοιπόν και τα τρία!

Έτσι λοιπόν , η Ιωάννα  μετά την αποφοίτηση της από  το 1ο  Λύκειο Χαριλάου, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δεύτερη αγάπη της, τη μόδα , μια που με  την πρώτη, τον αθλητισμό, ασχολήθηκε  από τα δώδεκα της, παίζοντας volley έως και  το 2009.

Δυο χρόνια μετά…  ήταν πλέον  απόφοιτη  του τμήματος fashion design .

Έπιασε αμέσως δουλειά ως σχεδιάστρια …και  σχεδίασε ,σχεδίασε, σχεδίασε μέχρι και τη στιγμή που αποφάσισε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει (σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο….) τονχώρο αυτό και να αναζητήσει άλλη μορφή έκφρασης…. και τη βρήκε!….

Μετά από αλλά δυο χρόνια σπουδών ,Industrial – interior design,  επέστρεψε στο σχεδιασμό, πάλι(!),όμως  εσωτερικών χώρων,  με το οποίο ασχολείται  τα τελευταία 13 χρόνια.

Σχεδόν  παράλληλα  με τις σπουδές της,  ασχολήθηκε ερασιτεχνικά-επιλεκτικά  με το modeling  παίρνοντας μέρος στα  defiles  του  Κυπριανού,  καθώς και με την  παρουσίαση  καλοκαιρινής  τηλεοπτικής εκπομπής στο ΤV Μακεδονία.

Ξαφνικά προέκυψε η ραδιοφωνική εκπομπή “Βήματα στους δρόμους της Τέχνης” όπου συνεργάστηκε  με το Νίκο Μόσχοβο στην παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής, όπως και με τον Ιωάννη Σουγιουλτζή.

Αν και η τρέλα των 80’ς και 90’ς με τα πάρτι  και τις έντονες μουσικές σκηνές πέρασε, η ίδια πάντα ψάχνει και  βρίσκει την πιο ζωντανή πλευρά αυτής της πόλης…

 live performances , defiles και ταξίδια  είναι τα απόλυτα  must…. της!

 ©Typologos.com 2011