Αναστασια Αρτεμιου

Ανατασία Αρτεμίου

H ακαδημαϊκός Αναστασία Αρτεμίου

Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων M.B.A., MA in Public Relations, Msc in Teaching Adults, Msc in Organizational and Business Psychology και PhD in Counselling and Supervising. Επίσης, έχει αποκτήσει μια σειρά από diplomas και post graduate diplomas κυρίως πάνω στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση κρίσεων, στη φιλοξενία, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και στις διαπραγματεύσεις.

Η επαγγελματική της εμπειρία μετρά 27 έτη με κύρια ενασχόληση τη διοίκηση, τις πωλήσεις, την εκπαίδευση και αξιολόγηση προσωπικού, τη συμβουλευτική και είναι Chartered Business Administrator.

Έχει ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις στην πολιτική και τον κινηματογράφο. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» ως αρθρογράφος, έχει γράψει συγγράμματα για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, μικρά θεατρικά για παιδιά στην αγγλική γλώσσα, συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό περιοδικό ψυχολογίας «Ψυχο – γραφήματα» και σύντομα ολοκληρώνει το πρώτο μυθιστόρημά  της.

©Τypologos.com 2019